Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Youth Credit Card Design Contest: Nuffnang

    Nuffnang menganjurkan pertandingan reka bentuk kad kredit untuk tahun 2013. Sesiapa yang ada bakat tu, bolehlah sertai. Untung sabut, timbul. Kan? Hadiah yang sangat lumayan ditawarkan iaitu Macbook Pro dan iPad Mini 16GB. Cuma ikuti langkah-langkah berikut:

    1. Reka bentuk grafik kad kredit dengan ukuran sekurang-kurangnya dengan resolusi 2,022px (panjang) x 1,275px (lebar) atau 21.06 inci (panjang) x 13.28 inci (lebar);
    2. Latakkan rekaan kad anda di blog anda sendiri melalui blog post;
    3. Ceritakan konsep yang anda gunakan dalam reka bentuk tersebut dan berikan rocking name kepada kad kredit ciptaan anda;
    4. Setelah selesai tiga langkah di atas, hantar pautan penyertaan anda ke laman Blog Nuffnang;
    5. Tarikh tutup peyertaan ialah pada 12.00PM, 17 Mac 2013 (Ahad).
    6. Syarat dan terma lanjut boleh dimuat turun di sini.

    P/s: Telalu rendah diri nak turut sertai.

    3 ulasan:

    1. mmg menarik ni....tapi bab rekacipta or rekabentuk saya mmg out...huhuhuu

      BalasPadam
    2. @My Little Diary Kene tunggu peraduan seterusnyalah.. hehe :)

      BalasPadam
    3. lumayan jugak hadiah tapi tu la kan.. design header blog pun x berapa menjadi inikan nak design credit card.. bagi mereka yang minat & kreatif dalam bidang tu je cuba.

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728