Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Penempatan Guru IPG ke Sekolah Kebangsaan (SK) 2013

    Penempatan guru-guru PISMP IPG ambilan Januari 2009 ke Sekolah Jenis Kebangsaan Cina dan Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil secara interim telahpun diumumkan pada 16 Januari 2013 yang lalu. Kini, keputusan penempatan ke Sekolah Kebangsaan (SK) secara interim pula diumumkan pada 20 Februari 2013 dan 1 Mac 2013. Selepas daripada itu, tiada lagi panggilan untuk guru interim. Penempatan guru secara sah dikhabarkan akan diumumkan pada ** Mei 2013. Tertakluk kepada pindaan. Makin cepat, makin bagus.

    Saya tak ada kabel. Cuma layan khabar angin sahaja. Jadi bila kenyataannya bercanggah, mohon jangan frust tertonggeng-tonggeng. Saya pun seperti anda, calon menunggu. :)

    P/s: Jangan tanya kenapa penulis makin gemuk. makin bahagia barangkali :D

    18 ulasan:

    1. bestnya sk... penempatan ke smi tak bila? sek akak mmg xcukup guru, letih asyik kena relief kls....

      BalasPadam
    2. gemuk? x la...sis nampak makin sweet sgt sekarang ni...

      BalasPadam
    3. @Aisy Nasiha Tentang SMI tu kurang pasti la sis.. huhu~

      BalasPadam
    4. @wahida aiyoo.. sweet tang mana dear, muka macam bola dah :D

      BalasPadam
    5. Hoyeahhh!
      selamat menjadi cikgu! :)

      BalasPadam
    6. confuse yg mana satu cikgu dan murid

      BalasPadam
    7. hurmm bagus utk guru2 .. kena ambil tahu nie ;)

      dikk nak suh akak email apa dik ??
      x jelas lakdlm komen tuu ekeke

      BalasPadam
    8. @ieda immi Emel pape je.. sebab kita lupa nak ambil emel akak hari tu.. klw akak emel, sng kita boleh reply terus nombor :)

      BalasPadam
    9. nice day :)
      Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
      pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
      Jadilah seperti yang kamu inginkan,
      karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
      dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
      yang ingin kamu lakukan

      http://www.nolimitadventure.com/

      BalasPadam
    10. iye kah 18 hb. hehe
      sy juga calOn menunggu. :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728