Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Semakan Keputusan BR1M 2.0 | Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2013

    Saat-saat duit poket menipis dan lama-lama makin susut dan menghilang ni, eloklah buat-buat cakna tentang Bantuan Rakyat 1 Malaysia ni. Kalau ada rezeki, merasalah kita.

    Talian Hotline BR1M : 1-800-222-500 / 1-800-88-2716
    Talian Khas BR1M : 03 8313 8987 / 03 8313 8988 / 03 8313 8989
    atau emel br1m@treasury.gov.my

    P/s: rasa penat dan jenuh nak hubungi sebab talian asyik sibuk. Tunggu surat sampai. :)

    16 ulasan:

    1. Eeeh....dh bleh semak....ekekeke....rietta bru jerr tolong mohon utk sesorang minggu lpas....harap harap dia dpt lah....

      BalasPadam
    2. saya tak layak....harap kepada yang layak gunakan dengan harmonis ;) "BROWSER" APA PILIHAN ANDA?

      BalasPadam
    3. hari ni bersesak2 dgn org ramai kat bank sebab ada yg nak cash kan baucer brim tu.... klu tahu mmg kak munna tak masuk dah bank hari ni

      BalasPadam
    4. @lieynn Talian Hotline BR1M : 1-800-222-500 / 1-800-88-2716
      Talian Khas BR1M : 03 8313 8987 / 03 8313 8988 / 03 8313 8989
      atau emel br1m@treasury.gov.my :)

      BalasPadam
    5. @munna Bila masu bab duit, susah nak komen. hehe..

      BalasPadam
    6. @Budak Kampung Kalau online, kena guna emel dear :) br1m@treasury.gov.my

      BalasPadam
    7. cikguuu ni hebattt tauuuu, semuaaaa tauu! good job bebeh! :))))

      BalasPadam
    8. @nadia Tahu sebab kita juga memohon. hehe..

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728