Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Budak 13 Tahun Cuba Merogol di Tahun Baharu 2013

    Kisah ini khabarnya berlaku dalam tandas perempuan di stesen minyak Jalan Munshi Abdullah . Dalam facebook dah heboh bercerita, saya ternampak berita ni di laman Oh Media, satu Malaysia barang kali sudah tahu. Pemangsa yang melakukan cubaan rogol yang berusia dalam lingkungan 13 tahun dan berasal dari Taman Bukit Rambai, Melaka itu berjaya diberkas setelah jeritan mangsa telah didengari oleh kakitangan dan pelanggan di situ.

    Kesahihan berita ini tidak dapat saya pastikan, cuma mohon sejenak berfikir, betapa dunia kita semakin tenat. Situasi yang tak tercapai dek akal, tapi sekarang? Persoalannya sekarang bukan sahaja apa yang berlaku, tapi juga rentetan kepada beberapa faktor yang menyebabkan terjadinya kes seumpama ini. Mohon sayangi diri, keluarga dan masyarakat. Tanpa agama, kita bukan sesiapa.

    P/s: Keruntuhan akhlak dan moral yang membimbangkan? Harapnya berita ini tidak benar.

    18 ulasan:

    1. allahurobbi..dunia akhir zaman..

      BalasPadam
    2. Adus, malu mak bapak kalau ada anak yang peragai sedemikian...

      BalasPadam
    3. Astaghfirullah..Mintak dijauhkan

      BalasPadam
    4. adehhhh.. 13 tahun dah berani..

      BalasPadam
    5. inilah yg membimbangkan skrg. cabaran ibu bapa.. cabaran guru2..

      BalasPadam
    6. bahaya betol budak zaman sekarang ni. bawah umur pon dah berani nak rogol

      BalasPadam
    7. bila terlampau terdedah dengan benda yang negatif macam ni lah. budak zaman sekarang lain macam tahap pemikiran. hurm sedih.

      BalasPadam
    8. menakutkan...semoga dijauhkan drpd perkara sebegini..terutamanya anak2 kita

      BalasPadam
    9. terbaca gak kat facebook. terkejut bila budak 13 thn yg buat

      BalasPadam
    10. dasyat betul...kecik2 dh wt mnde dop senonoh...

      BalasPadam
    11. mula2 nadia macam tak berapa nak percaya je cite ni sebab budak tu muda sangattt, tapi bila pk2 balik, memang nampak sangat salah budak tu. kalau tak, kenapa dia masuk toilet perempuan kann. heyy dunia akhir zaman.

      BalasPadam
    12. teruknya lahai budak ni kalau jumpa aku lempang je free2

      BalasPadam
    13. astagfirullah... harap berita ini tidak benar.

      rasanya umur 13 tahun tu sepatutnya masih comel2 manja. bukan la penjenayah. huhuhu

      BalasPadam
    14. bdk ni bwh umur lg. xpasti la kesahihannya kan.

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728