Header Ads

ad728
 • Latest Posts

  Dapatkan Domain .My Secara Percuma 2013!

  Asia Host berbesar hati ingin memaklumkan bahawa pihak mereka telah menerima lanjutan dari progam yang kami laksanakan sebelum ini sebanyak 1500 kuota domain yang berakhir dengan .my. kali ini mereka akan memberikan lagi 2000 kuota secara percuma kepada mana-mana warga Malaysia yang berumur 18 sehingga 45 tahun terutama kepada blogger di Malaysia.

  Kepada sesiapa yang belum tahu, domain .my dijual dipasaran dengan harga RM120.00 dan dalam progam yang dianjurkan oleh 1MYID ini, anda akan dapatkan domain ini secara percuma dan hanya perlu membayar yuran tahunan pada tahun ke-2 serta tahun seterusnya RM20.00 sahaja.

  Maklumat Penting: domain ini hanya untuk rakyat Malaysia yang berumur 18 – 45 tahun sahaja. Sila isikan nama penuh seperti didalam kad pengenalan. Segala maklumat yang meragukan dan tidak menepati syarat serta tidak padan daripada maklumat dari Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) tidak akan di proses. Proses tempahan akan mengambil masa yang sedikit lama bergantung jumlah pendaftaran. Domain yang didaftar tetap akan diberi secara percuma.

  Langkah-Langkah:

  1. Daftar di AsiaHost.
  2. Klik 'Domain Names' > 'Register Domain'
  3. Tempahlah domain impian anda secara percuma !
  4. Sila gunakan promotion code "belia"

  Anda boleh menggunakan fasiliti kotak carian domain idaman anda:
  Domain:

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728