Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Tudung Bawal Exclusive | Year End Sale | Harga Runtuh !

    Tudung yang tak lapuk dek zaman sememangnya Tudung Bawal. Jenis tudung lain dah silih berganti namun Tudung Bawal Exclusive sentiasa menampilkan olahan moden kontemporari tak pernah terpinggir sebagai pilihan utama. Jom rebut peluang dapatkan potongan harga yang sangat istimewa di gedung Tudung Bawal Exclusive !
    Klik pada gambar untuk pandangan yang lebih jelas.

    Tudung Maya (menggunakan fabrik tudung bawal rainbow)

    Tudung bawal sulam belakang.

    Tudung Rainbow Exclusive (French Knot)

    Kenapa pilih Tudung Bawal Exclusive?
    1. Fabrik, sulaman dan jahitan dijamin berkualiti tinggi.
    2. Produk terpilih melalui 5 tapisan yang dibawa khas dari Bazar Kota Bharu.
    3. Harga yang dijamin terendah dengan kualiti yang dibawakan.
    4. Dijamin tiada kerosakan.
    5. Taukenya sangat comel dan peramah. Ouch !
    6. Pasti puas hati, senyum nampak semua gigi !

    P/s: Jom cuci mata di FB Tudung Bawal Exclusive atau hubungi 0134060945 (Ms. Eyda) untuk tempahan !

    14 ulasan:

    1. dah tngok! cantik sangat semua ni kak tap banyak dah sold out --'

      BalasPadam
    2. @Leeza dayasari [santai leeza]: hehe, skrang dah naik yang rainbow :)

      @anisyuhada: yes dear, mereka sedang buat clearence stock 2012, yang baru akan ditambah pada 2013 :)

      BalasPadam
    3. tudung cantik model cantik .eh eh mcm kenal>hehe harga berpatutan:-)

      BalasPadam
    4. @snf: hehehe kalau tak kenal lagi tak tahu la :D

      BalasPadam
    5. nie memang bawal 4 segi tu eh? cantiknya.. tang corak dia tu yang nampak lebih cantik kan.. hehe

      BalasPadam
    6. @Aleeya Atinza Saaid: grab it now? :D

      @Aida Omar:
      yes dear, square mcm biase.
      Tokey dia mmg teliti bab sulaman, cantik &kemas :)

      BalasPadam
    7. cantik2 ... tapi kak munna lagi selesa pakai tudung segera ni je... sarung je terus

      BalasPadam
    8. @~ Lady Nad ~: hehe nnt org dah keje akak ingatkan balik :D

      @munna: okay jugak kalau ngam dgn muka. hehe :)

      BalasPadam
    9. hehe. mak saya pun cakap cnggitu pasal tudung bawal.

      BalasPadam
    10. Wow!cantiknya....kalau berduit ni mmg dah sambaq ni..hu hu

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728