Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Semakan Keputusan Peperiksaan November 2012 IPGKTAA

    Semakan keputusan ni boleh dibuat sejak 3 Disember 2012 lagi buat pelajar IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan. Boleh semak di sini: http://219.92.7.20/items/umum/. Bagi pelajai IPG lain-lain kampus, bolehlah menghubungi Unit Peperiksaan IPG masing-masing untuk pengesahan tarikh. Kalai malas nak berhubung, cubalah masuk laman sesawang Items tu setiap hari. Ramai yang kecundang bila keputusan banyak tak mencapai target, tapi kita kena belajar terima hakikat.

    P/s: Dapat tinggalkan Lipis, memang gembira macam nak sambut hari raya, tapi saban hari rindu untuk ke sana tetap ada. Tempat jatuh lagikan dikenang :)

    Kemaskini:
    Keputusan Peperiksaan November 2012 bagi pelajar di bawah Program Pensiswazahan Guru (PPG) boleh disemak selepas tarikh 15 Disember 2012.

    16 ulasan:

    1. lipis tempat siti norhaliza tew hehehe

      BalasPadam
    2. oh ingattkan sume ipg leh check.hehe.maklumlah bab IPGKPP punyer result salu ja lambat kuar.btw mesti rindukan kalau dah 5 abes belajar.

      BalasPadam
    3. Like entri nie...
      senang2.. like lah juga entri saya... like juga fan page.

      BalasPadam
    4. so, camne ngan result?
      dapat deanlist eh :)

      BalasPadam
    5. akak. rezat tok sem 8 je ke sumer sem?

      BalasPadam
    6. dah keluar result tahniah! hehe
      pas ni tunggu posting eh ;)

      BalasPadam
    7. @Leeza dayasari [santai leeza]
      sudah pun ke fan page tu :D

      @snf
      rindu tetap ada, dear.. I4P belum keluar lg, sabar ea..

      @Aleeya Atinza Saaid
      hehehee tapi dia jarang di lipis :D

      BalasPadam
    8. @Ila Aqilah
      yes dear, doakan moga semuanya dipermudah :)

      @~cik atin~
      rasanya semua, dear.. cuba log in :)

      @Nick Nashram
      tak ada rezeki utk sem akhir ni nik. huhu~

      BalasPadam
    9. nadia dulu pon belajar dekat lipis, mrsm kuala lipis tu.
      masa belajar punyaaa la menyesall menagiss tak best langsung duduk kuala lipis. sekali, abis belajar, bila dah besar ni,
      rinduuuuuu gileeeeeeeeeeeee! rasa macam nakkk je gi honeymoon dekat lipis. kang nanti orang tau bantai kena gelak. kuikuikui

      BalasPadam
    10. Salam nak tanya result ppg xkuar lg ke....agak2 bila ye.

      BalasPadam
    11. Salam nak tanya result ppg xkuar lg ke..agak2 bila ye

      BalasPadam
    12. Salam nak tanya result ppg xkuar lagi...agak2 bila ye

      BalasPadam
    13. Salam nak tanya result ppg xkuar lg ke....agak2 bila ye.

      BalasPadam
    14. @hazrul eli
      Waalaikumussalam..
      untuk PPG, keputusan akan keluar selepas 15 haribulan :)

      BalasPadam
    15. Ok terima kasih...jd bg mber2 ppg bersabar k...kte tgk result sama2 nanti...

      BalasPadam
    16. @hazrul eli: sama-sama. moga yang terbaik dimiliki :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728