Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    New Header: Ahsfantasy24 Like Artortoise !

    ahsfantasy24, ahsfantasy, 24, ahs, header
    Minggu lepas duk ligat fikir nak tukar header dan domain. Bila fikir-fikir semula, dahulukan header dululah. Lagi-lagi bila abang-abang Artortise tengah buat promosi. Kalau ada yang belum kenal geng Artortise ni, boleh jenguk blog atau facebook mereka. Eh, tumblr pun ada!

    ahsfantasy24, ahsfantasy, 24, ahs, header
    Paling seronok bila karikatur kita disiapkan dalam masa yang sangat pantas dan mereka sangat mementingkan kepuasan hati pelanggan. Cuba komen sikit?

    P/s: Tukar juga swirl background untuk latar belakang.

    49 ulasan:

    1. comey ngatttt aihhh~~ tapi mata tu memang tercrop eh?

      BalasPadam
    2. wah header! cantiknya! dah lama tak tukar header blog is aka blog bersawang #eh

      BalasPadam
    3. cantik header baru ni.. :)

      tQ ya tolong click2..done click2 disini juga.. :)

      BalasPadam
    4. cantik sangat la. jeles tol.
      tunggu hana postingkan dulu baru hana tukar header.hehe

      BalasPadam
    5. cantik header baru tu.. kalerful kemain.. memang berbakat mereka yang wat header ni.. karikatur tu pun cantik je =)

      BalasPadam
    6. serius sangat2 lah cantik karikatur tu.. depa lukis ke ha? nak terjah jugak lah depa. tertarik tengok kreatif. :)

      BalasPadam
    7. cantikk sgt header yg cikgu tue.seswaii habaq noh:-)

      BalasPadam
    8. Ok, headder baru sangat comel,
      and colorful..
      nampak ceria..
      =)

      BalasPadam
    9. memang lukisan tuh melengkapkan peribadi kamu.

      BalasPadam
    10. sayangnesss, seriussss. cantikkk sangat2 ok yang katun ni!

      BalasPadam
    11. sayangnesss, seriussss. cantikkk sangat2 ok yang katun ni!

      BalasPadam
    12. @snf Hee seganlah pulak ada tulisan cikgu tu :D

      BalasPadam
    13. @zt-zati Heee.. bab colour semua dia yang aturkan (:

      BalasPadam
    14. kalau mcm tu sy pun nak order satu header yg cun ni..

      BalasPadam
    15. very nice !! nak jugakkkk.. hehehe :D

      BalasPadam
    16. @Daddy Zuki Boleh, klik pautan yang saya dah letak tu :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728