Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Kecelaruan Warna. Bantu Saya?


    Bila masuk topik main warna, saya mula pening tak tahu nak buat macam mana. Bantu saya?

    21 ulasan:

    1. hitam is gorgeous...tapi merah pun ok juga kalo memang suka merah... :)

      BalasPadam
    2. Kalau Wilma, Wilma akan pilih warna merah ^_^ coz warna merah nie dapat menarik orang untuk masuk ke blog kita.

      BalasPadam
    3. aspek mcm mana yg nk dibantu, header??
      coklat nice what... warna protokol..

      BalasPadam
    4. @Dunia Wilma: tak sakit mata sangat ke dear? huhu..

      @Sunah Sakura: kita suka ungu :D

      @D i n: Thanks :)

      BalasPadam
    5. @mie: ada mie, dalam laut ngn atas langit :)

      @khairul hassan: makan ubat yuk? ;p

      @Leeza dayasari [santai leeza]: header tu tengah cri designer dear. huu~

      BalasPadam
    6. @Diya Edhayaa: mengancam sikit kan hijau. hehe^^

      @Syira Qahira: thanks dear, boleh masuk geng hijau ni :D

      BalasPadam
    7. yang skrg nie lebih cantik dan kemas ..
      warna lembut sahaja ;)

      BalasPadam
    8. yang, buat warna yang kita suka. kalau suka purple, buat warna purple. secara tak langsung, bertambah2 semangatttt nak update blog nanti kan. :)


      # psst~ pasal cat dinding rumah tu kan, kalau nadia la, oleh disebabkan campur kayu dah simen, kalau kayu dah warna gelap, macam warna syelek koko gelap tu, yang simen nadia prefer warna lembut. macam oren lembut. tak pon putih je. jadi, perabot and hiasan dinding la yang akan mainkan peranan. cheayyyy, macam eric deko2 pulak. ;p

      BalasPadam
    9. @nadia
      hehehe thanks.. tu duk pening bila main dengan warna ni. nak pakai warna purple kena study kesesuaian warna tone tu lak lpas ni.. :)

      @Rozuan Ismail: thanks wan..

      BalasPadam
    10. warna2 lembut sangat ok...pada akak la...

      BalasPadam
    11. Salam ahsfantasy24, dengar baru belajar masak, jom jadi follower saya dan dapatkan resepi di blog saya di http://cooking-engineer.blogspot.com/ banyak resepi yang boleh dikongsi. Jom.

      BalasPadam
    12. @Engineers Love Cooking: ek. mana tahu ni?? hehhee insyaallah terbang ke sana :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728