Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Jom Rebut 1500 Domain .My Percuma!

    Buat mereka yang teringin nak gunakan domain sendiri, sempena tahun 2013 yang bakal menjelma ni, Cik Innanie dengan bermurah hatinya ingin memberi follower blog beliau tak kira lama atau baharu satu hadiah yang tiada tandingan nilainya! Dibawah satu program .my domain registry (agensi di bawah Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi) iaitu program 1myid. Anda yang layak akan menerima:
    1. satu domain blog [dot my] percuma selama setahun bernilai  200.00 Ringgit Malaysia.
    2. Potongan sebanyak 90% untuk bayaran 'renewal' yang bermaksud anda hanya perlu membayar RM 20.00 sahaja untuk tahun-tahun akan datang (fixed price).
    3. Rating blog yang mencanak-canak naik. 
    4. Terhad kepada 1500 orang terawal sahaja.
    Syaratnya sangat minima, cuma:-
    1. Warganegara Malaysia;
    2. Berusia 18-45 tahun dan mempunyai blog;
    3. Like fanpage Blog Coklateyes dan juga Temin.fm;
    4. Jadi pengikut blog Cik Innanie, like and share entry ini: [ Hadiah Hebat ].

    P/s: Kita akan dapatkan domain percuma di Online AsiaHost. Moga ada rezeki buat kita semua.

    11 ulasan:

    1. M pun dapat tawaran dr puan blog tu...tapi risau plak sb x pandai ngan semua tu

      BalasPadam
    2. thanks 4 the info yunk !! :D

      BalasPadam
    3. salam,

      macam menarik, tapi layak ke saya ni ? hehe

      yang dah ada domain boleh ke joint ni?

      BalasPadam
    4. @Si Matatajam
      cadangnya akak apply dulu, pasang..
      kalau tak selesa, boleh buang semula:)

      BalasPadam
    5. Wilma pun sama...Takut tak pandai guna...

      BalasPadam
    6. @Dunia Wilma: insyaallah semua okay :)

      @Syira Qahira:
      salam.. warganegara Malaysia 18 tahun ke atas layak :D
      yes, yang dah ada domain pun boleh join, boleh pasang di blog lain atau replace pada blog tu, cheaper :)

      @nHar: welcome baby ^^,

      BalasPadam
    7. nak tukar jugak domain sendiri.
      cam best je guna domain com.
      hosting guna blogspot je lagi..huhu

      BalasPadam
    8. waaaa hebat lah awak.. sy ni trafik tak mencanak pun. haaaaa

      BalasPadam
    9. @Leeza dayasari [santai leeza]: kita serupaaaa, trafik ke laut. hiuu..

      @Nick Nashram: nick, kalau domain sendiri, rank cepat naik :)

      BalasPadam
    10. @nadia
      domain kita yg ni, penaja yang bayar dear,
      ingat nak bukak blog pendidikan lg satu. huu~

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728