Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Blog Azwar Syuhada Hilang? Jom Jenguk yang Baharu!

    Semua orang pernah buat silap, dan kesilapan Azwar Syuhada ialah apabila secara tidak sengaja menghapuskan blognya sendiri kesan daripada tindakan delete google account. Tahu kejadian ni daripada entry di blog Leeza, saya pun tak tahu nak bantu macam mana, harapnya entry ini mampu bantu Azwar untuk mengumpulkan semula readers dan followers blog lamanya. 

    Rakan-rakan semua perlu waspada dengan setiap butang delete. Bimbang terjadi kejadian yang sama. Blog yang kita sayang sejak awal dihidupkan tu tiba-tiba hilang, siapa tak sedih kan? Jom bagi semangat sikit buat Azwar, berkunjung ke blog baharunya; http://azwarsyuhada94.blogspot.com/. Selamat maju jaya, sayang!

    10 ulasan:

    1. laa...kesiannya blog leh terdelete..huhu..kalo saya da nangis da tu...kenangan kot banyak dalam blog...macam diari terbuka...orang boleh baca je bezanya...

      BalasPadam
    2. la.siannya.
      sis kalau terdelete sedih gak tu.

      BalasPadam
    3. Salam , Azwa nak ucapkan terima kasih kerana siap buat entry khas pula da ..haha.. Apapun terima kasih sekali lagi . Yup , memang terkilan jugalah bila dah terdelete . Nak buat macam manakan , benda nak jadi . Apa-apapun .thanks ye..
      #May Allah bless u.. >_<

      BalasPadam
    4. Kalau M jadi camtu mesti dah down sgt nk berbelog..

      BalasPadam
    5. @Azwar Syuhada Welcome dear, kita cuba bantu.. moga kuat sokmo, new life :)

      BalasPadam
    6. @Si Matatajam kita lak tak boleh nak bayang kalau kena kat kita >_<

      BalasPadam
    7. Wilma hari tu pun sama...
      Nasib baik ramai yang support Wilma...
      Kalau tak, meraung jugak bah...

      BalasPadam
    8. @Dunia Wilma saling support tu budaya kita. ehhe :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728