Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Blog Azwar Syuhada Hilang? Jom Jenguk yang Baharu!

    Semua orang pernah buat silap, dan kesilapan Azwar Syuhada ialah apabila secara tidak sengaja menghapuskan blognya sendiri kesan daripada tindakan delete google account. Tahu kejadian ni daripada entry di blog Leeza, saya pun tak tahu nak bantu macam mana, harapnya entry ini mampu bantu Azwar untuk mengumpulkan semula readers dan followers blog lamanya. 

    Rakan-rakan semua perlu waspada dengan setiap butang delete. Bimbang terjadi kejadian yang sama. Blog yang kita sayang sejak awal dihidupkan tu tiba-tiba hilang, siapa tak sedih kan? Jom bagi semangat sikit buat Azwar, berkunjung ke blog baharunya; http://azwarsyuhada94.blogspot.com/. Selamat maju jaya, sayang!

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728