Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Senarai Peserta Blogwalking Sampai Lebam!

    Kalau yang belum maklum, boleh jenguk entry mengorat tu di sini: [klik, sayang]. Kalau berminat, boleh sertai, kalau tak minat tu jalan-jalan biasa pun dah okay, asalkan keluar peluh. Mulai sibuk dengan beberapa urusan, kalau ambil masa yang lama sedikit untuk update senarai, mohon maaf ya sahabat. :)
    1. http://my-adam.blogspot.com/
    2. http://hanyadihatiku.blogspot.com/
    3. http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/
    4. http://asmadiaien.blogspot.com/
    5. http://bebelancinta03.blogspot.com/
    6. http://lamancoretcorot.blogspot.com/
    7. http://www.aimisyahirah.com/
    8. http://ajlincomey.blogspot.com/
    9. http://cikque90.blogspot.com/
    10. http://belladsecret.blogspot.com/
    11. http://www.mentariminda.com/
    12. http://jiesusanos.blogspot.com/
    13. http://sayakume.blogspot.com/
    14. http://wanie-raina.blogspot.com/
    15. http://dhiadirham.blogspot.com/
    16. http://www.duniawilma.com/
    17. http://penjejak-mimpi.blogspot.com/
    18. http://blog-lianalovekhairi.blogspot.com/
    19. http://meraungtaktentupasal.blogspot.com/
    P/s : Kita dah tahu siapa yang sepatutnya kita sapa kan? Selamat maju jaya, blogger!

    13 ulasan:

    1. Jom meriahkan :)
      http://akuanakpahang.blogspot.com/

      BalasPadam
    2. waahhh.. ok, tumpang bw ye.. salam kenal, kte dtg follow sini :D

      BalasPadam
    3. aiseyman x tersenarai la pulak

      show lagi..http://www.gilamodified.com/2012/12/the-library-opening-ceremony-autoshow.html

      BalasPadam
    4. apa kata semua peserta sekmen ini letak semua link diatas pada post masing2 secara tidak langsung ia akan menjadi exchange link...

      BalasPadam
    5. apa kata setiap peserta masukkan kesemua link diatas seperti yang saya lakukan...secara tidak langsung ia akan menjadi exchange link

      cuba lihat http://www.mentariminda.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    6. @akuanakpahang
      jom3 :D

      @Cik Syida
      thanks dear ^^,

      @khairul hassan
      hehehee joom meriahkan! :D

      @Mentari Minda
      idea yang menarik, terima kasih.
      nanti saya akan syorkan :)

      BalasPadam
    7. salam jom tlg saye dlm undian terakhir dlm contest iphone 5 gadget impian bersama denaihati

      BalasPadam
    8. baru nak stat blogwalking smpai lebam jugak lah..

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728