Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Senarai Penuh Pemain Bola Sepak Kelantan 2013 - The Red Warriors

    Dalam duk bising dengan pasukan Harimau yang mengejutkan seluruh peminat bola sepak Malaysia dengan tumpas 0-3 di gelanggang sendiri tu, jom alih mata ke senarai pemain bola sepak kelantan, The Red Warrios pula. Khabarnya ini yang muktamad. Ada yang kita kenal, ada yang kita tak kenal, tapi tunggu sahajalah mereka semua menjelma.

    1. Shahrizan Ismail ( Penjaga Gol )
    2. Azizi Matt Rose
    3. K.Nanthakumar ( Baru )
    4. Obinna Nwaneri
    5. Nik Shahrul Azim
    6. Farisham Ismail
    7. Zairo Anuar Zailani
    8. Shakir Shaari
    9. Diumumkan Kemudian
    10. Norfarhan Muhammad
    11. Abd. Aziz Ismail
    12. Izuan Salahudin ( Baru )
    13. Faiz Subri ( Baru )
    14. Zamri Ramli
    15. Daudsu Jamaludin
    16. Badhri Radzi (Kapten)
    17. Rizal Fahmi
    18. Khairul Izuan Rosli
    19. Khairul Fahmi Che Mat ( Penjaga Gol )
    20. Keita Mandjou
    21. Norhadi Ubaidillah ( Penjaga Gol / Baru )
    22. Tuan Faim ( Piala Presiden )
    23. Indra Putra Mahayuddin (Penolong Kapten)
    24. Zairul Fitree
    25. Aris Zaidi ( Piala Presiden )
    26. Import yang akan diumumkan nanti
    27. Mijo Dadic ( Import Baru )
    28. S.Subramaniam ( Cedera ACL dan Akan Pulih 5 / 6 Bulan Lagi )
    29. Emmanuel Okine (Import)
    30. Danny Antwi (Import)

    P/s: Moga arena bola sepak Malaysia makin berkembang maju.
    Kredit Gambar: Artortoise

    10 ulasan:

    1. singgah sini...
      **cuma nak maklumkan sahaja, andai kata awk ada masukkan blog sy dlm bloglist, mohon semak erk sama ada boleh view atau tak. kalau tak boleh, mohon update link, sbb saya baru tukar kpd domain sndiri. pesanan ni diberi sebab blog awk ada dlm bloglist saya. he he he
      Saya mohon maaf di atas segala kesulitan.
      www.santaileeza.com (link baharu)

      ANDAI KATA saya tidak disenaraikan dalam bloglist awak, awak boleh abaikan mesej ni. Terima kasih.

      BalasPadam
    2. go go the red warriors.selamanya di hati. badri radzi tetap ohsem. mohon juara trebble lagi untuk selamanya.hehee.

      BalasPadam
    3. semuanyer tebaik. Salam kenal, tq sudi jgk laman AK n dah follow u juga ye 2237

      BalasPadam
    4. Kenal Apek ja sorang..hi hi..
      Salam kenal..M balas kunjungan dan follow sini..keep in touch

      BalasPadam
    5. @Si Matatajam
      hehe takpe, kita pun tak kenal semua gak :D

      BalasPadam
    6. @Leeza dayasari [santai leeza]okay dear, nanti kita semak semula,
      tapi biasanya alau guna custon domain
      tu die akan redirect dengan sendiri :)

      BalasPadam
    7. @snfHuuu asyik menang, kesian la kat pasukan lain dear :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728