Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Sakit Mengenang Cinta Entah Ke Mana

    I Miss You, rindu, saya rindukan awak, rindu itu sakit, sakit merindu
    Berulang lagi ku bahasakan rindu. Biar kamu telah tinggalkan aku beribu batu. Ruang waktu dihitung kelabu; mata. Yang kupeluk cuma asa, yang kukutip mungkin sia-sia. Bingit mereka bercanda, ada ketika katanya menikam jiwa. Mereka kata kau tak pernah ada, tapi setiap detik aku rasa kau sentiasa menjelma. Masa bersama banyak tertanam dalam lubuk jiwa. Mudik ke muara sekalipun, engkau tetap ada. Sering aku menatap durja dengan sarat cinta di jiwa, meski hanya dalam bayangan sahaja. Terkadang sakit menunggu engkau tak kunjung tiba, mengenang cinta yang entah ke mana, apatah lagi saat terbayang engkau bersama dia.

    P/s: Kejar cinta manusia itu tak salah, tapi kalau kejar tanpa melalui cintaNya itu sememangnya ralat.

    12 ulasan:

    1. rindu itu fitrah..
      rindu mencari Illahi itu yg pasti berbalas :)

      BalasPadam
    2. spt biasa suke post entry berkaitan cinta wak

      #buat pe cuti2 ni

      BalasPadam
    3. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
      Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
      ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

      BalasPadam
    4. @dee
      Be cool :D

      @sea_lavender
      yes. exactly (:

      @Iffah Afeefah
      Tengah pening fikir nak buat apa >_<

      BalasPadam
    5. @Leeza dayasari [santai leeza]
      Sorr dear, template kita tak boleh nak
      ltak link komen terus kt bawah tajuk
      tu.. huhu puas godek ~

      BalasPadam
    6. haaaaa, finally. jumpa pon kotak komen. ;)
      dari semalam nadia cari tak jumpa. huhu
      yang, jom join photoshoot blogger 24hb ni nak? dekat shah alam. details ada dekat blog nadia ye.

      BalasPadam
    7. @nadia
      Baru berjaya baiki :)

      #darl, kita kat KB. Nanti kita posting
      area sane eh? ehhe :D

      BalasPadam
    8. haaaaa, dah boleh nampak link komen dengan senangnyaaaa! wiiiiiiiiii~

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728