Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Mencari Jawatan Kosong Sekitar Kota Bharu

    kota bharu, kelantan, stesen bas, stesen bas kota bharu, bangunan hotlink, city liner
    Seharian jelajah premis yang memerlukan pekerja untuk mengisi jawatan kosong. Kali pertama nak cari kerja sementara menunggu panggilan temuduga SPP yang entah bila kunjungnya. Penat tu tak ada, cuma bosan bila masuk premis, boss tak ada, tak ada jawatan kosong, kekosongan dah isi, nak resume. Ada juga terfikir nak buat resume tapi bila mengenangkan cuma nak cari kerja yang biasa-biasa sahaja ni, ingatkan tak perlu. Senyum sendiri entah berapa kali. Tapi pengalaman cari kerja ni boleh tahan menarik.

    P/s: Dan esok, pencarian bakal diteruskan lagi.
    Kredit gambar: TJ Fotografik.

    14 ulasan:

    1. kalau pasal ada lampu kat gambar tu...
      edit guna pixlr...

      BalasPadam
    2. cantik lah gambar...mcm dah jadi bandaraya dah kb tu... hehehe. semoga dapat cari kerja hari ni!!!

      BalasPadam
    3. @adrenalina
      bandaraya islam..
      hehe entah cari entah tidak ni :D

      BalasPadam
    4. cantik gambar tu :D

      btw salam kunjungan balas :D hehe

      BalasPadam
    5. tunggu spp gak. xnak kerja..huhu

      masa exam last paper ritu,plan nak belajar masak sementara tunggu spp. Tapi.. nie lah kerja dia.. 24jam ngadap blog.hehe ila agaknya spp kanb

      BalasPadam
    6. good luck.moga dapat keje yg di ccari

      btw..cantik gambar.

      BalasPadam
    7. saya punye interview 5hb 12 ni kat ipg kb..huhu
      tengah study skng ni.
      lepasan ipg bulan jun kena isi x jobM tu??

      BalasPadam
    8. @D i n
      kunjung mengunjungi amalan mulia :)

      @nik ros
      Ameeen.. hehe TJ empunya :)

      @Nick Nashram
      JObs tu untuk nak dapatkan panggilan
      temuduga spp. kalau nick dah ada panggilan
      temuduga tu tak payah kot.. huhu~

      BalasPadam
    9. @Hnahdy
      hehheee.. tu la. ni pun start malas
      dah nak cari kerja :D

      BalasPadam
    10. Interview jwtn pe kt ipg nick?cmne cara nya nk aply jd pensyarah kt ipg kb yea..?

      BalasPadam
    11. @Mat
      ick temuduga pengesahan jawatan guru DG41. Untuk penyarah tu biasanya ikut kekosongan.. Boleh saya tahu encik daripada mana?

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728