Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Kad Kahwin Murah. Eh, Kad Kahwin Percuma!


    Lama tak dating dengan Adobe Photoshop. Bila dah terbuka adobe tu, tergatal tangan nak design kad kahwin ala Inggeris yang ringkas. Kalau ada sesiapa nak kahwin tu, ambillah. Eh, kita tolong buatkan softcopy lepas tu cetak sendiri atas kertas 100gsm. Jimat, tapi agak penat. Kalau nak senang, terus jenguk kedai. Buat mahal-mahal pun nanti orang buang. Tujuan kad tu nak menjemput kan? Kad tak sweet tak apa, tapi bila nak mengundang orang tu, muka dan mulut kena sweet sangat-sangat. 

    Kalau kawin dalam masa cool, boleh buat sendiri. Tapi kalau dah berkalut tu, tempah kedailah. Risau nanti herot sana herot sini. Haish! Kemengantukan dan kerabunan mata dah. Peace no war, jom tidur!

    P/s: Ada gaya tauke kad kawen yang berjaya tak? :)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728