Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Kad Kahwin Murah. Eh, Kad Kahwin Percuma!


    Lama tak dating dengan Adobe Photoshop. Bila dah terbuka adobe tu, tergatal tangan nak design kad kahwin ala Inggeris yang ringkas. Kalau ada sesiapa nak kahwin tu, ambillah. Eh, kita tolong buatkan softcopy lepas tu cetak sendiri atas kertas 100gsm. Jimat, tapi agak penat. Kalau nak senang, terus jenguk kedai. Buat mahal-mahal pun nanti orang buang. Tujuan kad tu nak menjemput kan? Kad tak sweet tak apa, tapi bila nak mengundang orang tu, muka dan mulut kena sweet sangat-sangat. 

    Kalau kawin dalam masa cool, boleh buat sendiri. Tapi kalau dah berkalut tu, tempah kedailah. Risau nanti herot sana herot sini. Haish! Kemengantukan dan kerabunan mata dah. Peace no war, jom tidur!

    P/s: Ada gaya tauke kad kawen yang berjaya tak? :)

    15 ulasan:

    1. weh get ready wat majlis kawen sendiri ker?

      BalasPadam
    2. Okayyy

      nanti kalau I kawen

      You tolong design bolee

      hehe

      BalasPadam
    3. hye! sonok nye pndai design2 gitu.nmpk ely nk kawen bleh tempah sini ni.hehe.btw slm kenal :)

      BalasPadam
    4. @ELY FAUZIANI ISMAIL
      salam kenal dear, nanti rajin2lah datang. hehe.

      @Anisa Hang Tuah
      I kalau conteng2, boleh la. tapi kalau
      nak tempah t i kne study laa :D

      @♥ iekaabid ♥
      mana ada.. ni get ready tuk hg ngn lp. hehhe :)

      BalasPadam
    5. ammboii sonoknyer nak kawen tuuu.. ehHHHe

      BalasPadam
    6. simple rekaan kad kahwin tu. menarik juga.

      BalasPadam
    7. seriousssss ni buat sendiri?
      sebijikkk macam tempah dekat kedai uolsssss

      BalasPadam
    8. @Wak Gelas™
      belum lagi lah wak :D

      @Iffah Afeefah
      english style tak ssh nak atur. hehe :)

      @HeNRieTTa JoSe
      rita! lama tak nampak. rindu :)

      BalasPadam
    9. @Leeza dayasari [santai leeza]
      santai mantai ^^,

      @nadia
      grafik je tu, kalau bab print, kita fail :D

      BalasPadam
    10. @nadia
      grafik je tu, kalau bab print, kita fail :D

      BalasPadam
    11. @Iffah Afeefah
      english style tak ssh nak atur. hehe :)

      BalasPadam
    12. boleh x nak template kad kawen tue?

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728