Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Istanbul Aku Datang Full Movie Download

    Istanbul Aku datang full movie, Istanbul Aku datang watch online, Istanbul Aku datang download, tomok, lisa surihani bertudung, beto khusyairi, istanbul
    Serabut sangat orang sibuk cerita tentang filem Istanbul Aku Datang ni. Kita pun mula belek Google cari Istanbul Aku Datang Full Movie Download, Istanbul Aku Datang Online dan kekunci yang seangkatan dengannyalah kan? Nak suruh ke panggung wayang gambar tu memang tidaklah. Kalau ada peluang, bolehlah tengok, kalau tak ada peluang, baca review pun dah cukup okay.

    Boleh tengok di Youtube: Klik Pautan. Kalau nak muat turun, guna youtube downloader atau Internet Download Manager.

    P/s: Lisa cantik bila bertudung.

    15 ulasan:

    1. ehh...tu lisa ke?xperasan tadi...heheh

      awak apa khabar?ekekeke

      BalasPadam
    2. lisa ni cantek sangattttttt. rasa macam nak makan2 jeee...

      BalasPadam
    3. aah ramai cakap sedappp
      akak nak suh adik akak dwload lah ;)

      BalasPadam
    4. memang best giler tengok..aritu tengok kt wayang..nt ade online pon nak download! hehe

      BalasPadam
    5. nila nk update link download cite ni?

      BalasPadam
    6. comel le klw lisa pkai tdung...
      hihihi...

      BalasPadam
    7. @zila manaf Guna gambar yang dia pakai tudung tu sis.huhu~

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728