Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Blogwalking Sampai Lebam !

    Blogwalking ni selain daripada boleh kenal-kenal dan merapatkan hubungan sesama blogger, boleh juga meningkatkan trafik blog kita. Jadi jom sertai segmen Blogwalking Sampai Lebam bersama ahsfantasy24! Mana-mana peserta yang bertuah akan ditempatkan di Bloglist ahsfantasy24 secara automatik. Peserta digalakkan singgah, follow dan meninggalkan komen di blog peserta yang lain. Moga bermanfaat kepada semua.
    1. Peserta digalakkan copy dan paste entry ini ke dalam blog masing-masing dengan menggunakan tajuk "Blogwalking Sampai Lebam!" dan letak link ke entry ini.
    2. Tak diwajibkan follow blog penganjur. Kalau suka, follow, kalau tak suka tak perlu follow.
    3. Senarai peserta akan sentiasa dikemaskini di sini dari masa ke masa.
    4. Jadi sekarang jom sama-sama kita blogwalking!

    Klik pada butang "Highlight All", copy (crtl+C) dan paste ke dalam New Post (HTML) anda.

    Update: [Senarai Geng Peramah, jom jalan-jalan!]

    31 ulasan:

    1. skng rase mls nk bw

      rase da lebam dlu haha

      BalasPadam
    2. tima kasih ye jmput kita join segmen ni..nanti kita join tau..nti dah siap kita bg link nya.. :)
      tQ juga sudi singgah blog kita..salam kenalan.. :)

      BalasPadam
    3. Fuhh sampai lebam tu.. Selamat berBW

      BalasPadam
    4. sibuk skang ni x dn nk BW sngat dik

      BalasPadam
    5. ok joinla...nak try tak pernah cuba...tq

      BalasPadam
    6. as salam,

      join

      http://my-adam.blogspot.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      #2241

      BalasPadam
    7. awk, tQ jemput kita tau..ni kita join sama.. :)

      http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    8. http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      join

      BalasPadam
    9. as salam..kiter join jugak :))

      http://asmadiaien.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    10. ekhem..ekhem...
      tompang sekaki..huhuhu..

      http://bebelancinta03.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html
      salam kenalan dari cinta03

      BalasPadam
    11. SALAM saya pn ikut serta jom blogging sampi pacak kepale!!! eh ade ke opsss silappp sampai lebam
      http://lamancoretcorot.blogspot.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    12. Saya join ya!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    13. http://ajlincomey.blogspot.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    14. saya join..^_^

      http://cikque90.blogspot.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam_29.html

      BalasPadam
    15. http://belladsecret.blogspot.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html - dah join

      BalasPadam
    16. saya dah join....best http://www.mentariminda.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    17. harap setiap peserta dapat update setiap peserta...secara tidak langsung boleh exchange link :)

      BalasPadam
    18. dah join....

      http://jiesusanos.blogspot.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    19. salam..
      ermmm lebam sampai mana
      la agaknya nanti ye..he he

      BalasPadam
    20. tq sebab jemput. nanti da free time sy buat, ok?

      BalasPadam
    21. Assalamualaikum....salam perkenalan..dari Ritz ...http://www.mentariminda.com/ ... memang bagus segmen nie...setiap bloglist akan Ritz follow

      BalasPadam
    22. Dah join :)

      http://sayakume.blogspot.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    23. simple nye! wanie join!!
      http://wanie-raina.blogspot.com/2012/11/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    24. salam kenal
      http://dhiadirham.blogspot.com/2012/12/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    25. Wilma join :-)

      http://www.duniawilma.com/2012/12/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    26. baru dapat join..
      tq sebab sudi jemput cik PM :)

      http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2012/12/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    27. saya join......
      http://blog-lianalovekhairi.blogspot.com/2012/12/blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam
    28. http://meraungtaktentupasal.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728