Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Selangkah Demi Selangkah; Ada yang Dijauhi, Ada Yang DIdekati

    Jadual peperiksaan terakhir di bumi Afzan. Teruja sampai buat cover photo tapi pencapaiannya tak tahulah sampai tahap mana. PBS sudah, praktikum sudah, internship sudah, action resech sudah, seminar sudah, KISSM sudah, dan sekarang peperiksaan akhir, lepas tu temuduga SPP, lepas tu posting dan boleh fikir tentang rumah dan tangga. Eh? Moga-moga dipermudahkan semuanya. (:

    P/s: Selangkah demi selangkah, ada yang dijauhi, ada yang didekati. Moga-moga kenangan terus abadi.

    10 ulasan:

    1. laaa, sem lapan rupanya akak kite nih, hehehe...

      untung laa da nak abes kan. amecam KISSM hari tu??

      :) nanti mintak posting mane sis???


      pepun, good LUCK and ALL THE BEST! :)

      BalasPadam
    2. @FiQa
      mintak negeri tanah tumpah darah,
      hehe KISSM hari tu alhamdulillah,
      tak adalah tekanan sangat, tunggu keputusan (:

      @anisyuhada & @anisyuhada
      Thanks dear (:

      BalasPadam
    3. all the best sis.
      bittaufik wannajah :)

      BalasPadam
    4. heee. sebab ehem2 kita pun sem8, dpt soalan yang dok bncang masa kat maktab, hehe...boleh la dia kate..
      saya baru sem6, cam tak sabar nak abes jugak, haha.. :P aci tak???

      BalasPadam
    5. Salam,
      Lama tak singgah sini. Khabare?

      BalasPadam
    6. @insan marhaen
      salam.. waras pak ^^,

      @ciK LyndaWawa
      ameen(:

      @FiQa
      heheh boleh2, tak lama dah (:

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728