Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    WW #20| Statistik Anak Luar Nikah

    11 ulasan:

    1. Minta dijauhkan...kesian anak anak yang xberdosa itu.....

      BalasPadam
    2. kasihan kat diorang..banyak tu..masalah tu bila nak cari wali nak kahwin nanti..

      BalasPadam
    3. fuh .... agaknya apa kata org2 besar kan ..

      BalasPadam
    4. yang penting melayu dan islam

      teruk kan

      BalasPadam
    5. jdila bangsa y makin meLayu

      mcm2 la
      y jadi mangsa ank tu

      xpikir ke?

      BalasPadam
    6. sejak ada anak ni, rasa sedih je kalau tgk benda2 macam ni, lagi2 baby baru lahir and dibunuh.. bodoh punya manusia.. huhu

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728