Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Seminar Kajian Tindakan Peringkat IPG KTAA

    Sehari dua ni kalut dengan Seminar Kajian Tindakan Peringkat IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan. Setiap dua orang wakil yang telah membentangkan hasil kajian tindakan pada peringkat unit akan dibawa ke peringkat ini. Maknanya dalam kalangan 191 orang guru pelatih, cuma 18 orang sahaja yang akan terpilih. Nak jadi panel pembentang sudah tidak layak, sumbanglah sedikit masa untuk Jawatankuasa Brosur untuk Majlis Penutupan bawah pemantauan Awang Jantan dan jawatankuasa atasan. Alhamdulillah sebelum masuk waktu Asar tadi, segalanya usai dan boleh ke dewan tonton teater Sleeping Beauty and The Beast dengan aman.

    Selamat maju jaya buat semua panel pembentang:
    1. Mohd Arham Bin Mohd Ramli 
    2. Aminah Binti Ibrahim 
    3. Nurul Farhanah Binti Bakar 
    4. Shanmuga Devi A/P Paramesvaran 
    5. Mohd Jumain Bin Ismail 
    6. Saidatul Baktiah Binti Abd Razak 
    7. Parthiban A/L Govindasamy 
    8. Nurrul Azwan Bin Ahmad 
    9. Kalaivani A/P Palanymuthu 
    10. Thirchana A/P Kunamsergam 
    11. Nur Amalina Binti Ahmad Sayuty 
    12. Yogananthini A/P Ramachandran 
    13. Nurul Solehah Binti Mohd Zubir 
    14. Kamal Sufiyan Bin Mustafa Kamal 
    15. Siti Husna Binti Mohd Basir 
    16. Fathiah Binti Mokhtar 
    17. Muhammad Fadzli Bin Hamzah 
    18. Mohd Fahmi Asyraf Bin Mohd Nor Azmi

    11 ulasan:

    1. all da best...
      leeza present 28hb....
      tajuk leeza.. hehehe.. mcm cuak jer ni.

      BalasPadam
    2. mksudnye xpayah sume bentang?

      cm kami sume kene bentang ikut unit memasing

      BalasPadam
    3. @Iffah Afeefah
      Nope dear. Kami minggu lepas bentang
      ikut unit. Daripada perbentangan tu
      baru pilih wakil 2orang setiap unit
      ke peringkat IPGKTAA esok,
      kemudian pilih pula 1 orang setiap unit
      untuk ke peringkat zon(:


      @Leeza dayasari [santai leeza]
      Minggu depan la ni ea?
      All the best my dear (:

      BalasPadam
    4. wah..hebat..all da best..dh nk hbis dh kn..

      BalasPadam
    5. @diba
      insyaallah beberapa minggu lg sis (:

      BalasPadam
    6. all the best akak.buat yang terbaik!. sedihnya senior-senior dah nak abess.nt kami plak jd senior.

      BalasPadam
    7. wah...
      rumate saya present around bulan 10.,..
      huhuuh :)

      BalasPadam
    8. hana xbentang lagi..huhu zon timur buat kat ampuan afzan kan kan..

      BalasPadam
    9. @Hnahdy
      hehe all the best nanti !
      jemputlah datang ye ^^

      @Cikgu Fikri
      hehe.. ipkb katanya lewat sikit,
      bagi masa buat yg terbaik :)

      @snf
      jadi super senior tidaklah enak mana ;p

      BalasPadam
    10. owh..sem8 rupanye.hee.igtkan da tamat kt ipg.:)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728