Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Cara Tambah Nilai / Topup Broadband SKMM Celcom

    Memang bermasalah. Kalau nak topup tu mesti pening-pening lupa cara. Tengok sent items baru nak reti topup, macam budak tadika. Tak perlu nak meleret panjang puasa-puasa ni. Jom tengok cara nak topup Celcom Broadband SKMM 1 Malaysia.

    TOPUP MELALUI PANGGILAN / CALL
    Taip *122*masukkan nombor 16 digit# kemudian tekan call.

    TOPUP MELALUI PESANAN / SMS
    Taip REC nombor 16 digit kemudian tekan send ke 2888.

    Kalau pergi ke 7Eleven, memang tak ada jual resit topup RM25 sekeping. Tak perlu risau bila kita topup banyak atau lebih daripada RM25 sebab baki selebihnya tu akan dibawa ke hadapan. 

    P/s: Selamat berbuka !

    16 ulasan:

    1. ooo...dia beza sket yea dr celcome prepaid biasa....

      BalasPadam
    2. hehe. tak pernah jd pengguna celcom. :p

      BalasPadam
    3. erk... broadband celcom?? eku tgh guna la ni.. ekeke. =P

      BalasPadam
    4. dah guna celcom skmm ni .. mase tu beli RM80 .. tapi slow giler .. kejap je laju .. pastu slow macam ulat gonggok ..


      __________________________________

      MINTAK KERJASAMA
      sudi kiranya singgah di blog saya dan blok page yang berunsurkan seksualism & porno supaya dapat selamatkan gadis melayu sekarang

      PERHATIAN : Kepada Gadis Melayu Yang Cun Melecun

      tq ..

      BalasPadam
    5. @Nazz@Purple
      thanks jga (:

      @Fatin Farhana Binti Ramli
      hee dia ikut tempat tu coverage mcm mana ^^,

      @reenapple
      okay lah tu, boleh jimat. hehe..

      BalasPadam
    6. nk topup dr hari tu lg tp xjd2 smpai skang...nk cari sesuatu kt sini tapi xjumpa2...haha

      BalasPadam
    7. nk topup dr hari tu lg tp xjd2 smpai skang...nk cari sesuatu kt sini tapi xjumpa2...haha

      BalasPadam
    8. nk topup dr hari tu lg tp xjd2 smpai skang...nk cari sesuatu kt sini tapi xjumpa2...haha

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728