Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    WW #14 | Pokok dan Buah Salak



    24 ulasan:

    1. owh!! inilah dia buah salah ye???

      BalasPadam
    2. wohhh..rindu nak mkn buah salak.dlu kecik2 slalu makan T_T

      BalasPadam
    3. sedapnyee salak .. :) ske2 yg masam2

      BalasPadam
    4. tak suke buah salak... hehehe....
      tapi suke tgk, sebab kulit dia cam sisik, hehehehe.. unic kan...

      BalasPadam
    5. sedap gak buah salak ni.tp klo mkn banyak xtau kenapa boleh pening.hehehe.

      BalasPadam
    6. buah salak eh?ke bkn?hentam je..hehe

      awk usm kejut eh?jom jumpa!!!! :)

      BalasPadam
    7. @Azmira Yusof
      heee pelik ni. biase org suka yg manis ^^

      @Izzati Tatie
      besar2 knapa dah tk makan? ;)

      BalasPadam
    8. @storyfromme
      jadi kenalah makan berpada ;D

      @eMMe
      macam tenggiling (:

      BalasPadam
    9. enaknya salak. aku suka yg manis-manis. :)

      BalasPadam
    10. aaa.. mengidam nak makan ini.. =)

      BalasPadam
    11. uih.. mana cari nie. jeruk salak la org paling suke.

      BalasPadam
    12. Salam kenal. 1st time tengok, rasa nak petik semua buah2 salak tu. salam ukhwah

      BalasPadam
    13. tak penah tengok n tak penah rasa....

      BalasPadam
    14. @reenapple
      jooom ! ^^

      @Nong Andy
      hee meh dtg umah,
      makan salak free (:

      BalasPadam
    15. @uyaitusaya
      tanam kat laman rumah je sayang ^^

      @msredcheesecake
      boleh nanti cuba (:

      @Mak Wardah
      hati2 sistah, ada duri ;D

      BalasPadam
    16. seriously,dah banyak kali jumpa buah salak tapi xnah makan lagi...hehe...

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728