Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Muat Turun Manual Kajian Tindakan EPRD

    Musim yang sepatutnya bermusimkan kajian tindakan ataupun action research. Pensyarah cakap nanti kena guna Manual Kajian Tindakan sebagai panduan penulisan. Kalau tak nanti penulisan jadi haru biru. Markah B untuk proposal tu sepatutnya pengajaran supaya dihentikan perangai acuh tidak acuh. Harap-harap Ringlet beri semangat baru.

    Masa nak muat turun Manual Kajian Tindakan tempoh hari, banyak sumber yang kena block. Tak dapat tembus wireless. Ni saya tempek pautan bagi pengguna wireless yang kedekut. Buat rujukan saya dan mereka yang memerlukan.

    P/s: Selamat menyiapkan kajian tindakan buat kawan-kawan IPG semester 8 !

    8 ulasan:

    1. Err...kajian tindakan....sesuatu yang rietta kurang minat....

      BalasPadam
    2. @HeNRieTTa JoSe
      tapi sesuatu yg terpaksa saya
      hadap. huhu..

      BalasPadam
    3. tak tahu apa benda manual kajian tindakan.. hehehe. Tapi aku wish gud luck ah dgn research tu.. huhuhu

      BalasPadam
    4. alamak... tak paham... tetiba rasa lembab...hheee.... good luck with ur project k...

      BalasPadam
    5. WOOHOOO!! HIJAU HIJAU GILERRR!HEHEHE

      BalasPadam
    6. @Mr.Clive
      CAMERON HIGHLANDS. tapi dah tak berapa nak hijau dah, huhu~

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728