Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Musim Peperiksaan Tiba Lagilah Mummy!

    15 hingga 24 Mei nanti bermulalah pertarungan hebat dengan diri sendiri dalam melawan sikap malas ulangkaji. Lebih tepatnya, belajar. Sebab dalam semester ini saya masih belum pegang buku, pergi kuliah pun main-main. Memang perangai macam nak minta pelempang laju-laju. Maaf. Maaf.

    Ni orang tengah sibuk ulangkaji, saya masih mengada nak conteng blog. Jalan-jalan lepak di blog orang. Semester ni paling bermasalah bagi saya, dengan assignment dan proposal tunggang-langgang, dengan borang permohonan posting ditolak; memang haru. Tapi orang kata, kehidupan mesti diteruskan. Jadi, bergembiralah!
    Kalau nak tengok gambar orang yang paling rajin, jenguk sini; http://cikgadisofficials.blogspot.com/2012/05/wordless-wednesday-3.html.

    P/s: Doakan saya segalanya baik-baik sahaja.

    24 ulasan:

    1. wahhh, exam tiba lagi.. selamat menghadapinya yaa... Hadapi semua itu dengan senyuman

      BalasPadam
    2. all the best..
      jaga2 study kat library ada cctv.. ;)

      BalasPadam
    3. Rajin dan usaha lg ye. ..

      BalasPadam
    4. salam...


      study smart k..

      ingat dulu. kalau sampai exam mesti malas nak study, lepas exammenyesal taks udah..hehe

      BalasPadam
    5. good luck...
      subjek kita sama :)

      BalasPadam
    6. @student
      yes, jangan buat benda terlarang ^^

      @uyaitusaya
      jom sayang ! (:

      BalasPadam
    7. @sissyira
      salam kembali..
      betul tu kak. bila keluar result tu insaf kejap,
      tapi lepas tu malas balik, huk3..

      @MuchuNadh
      Yess !! boleh tukar2 soalan spot (:

      BalasPadam
    8. hahahaha..apa2 pun, gud luck utk exam tu nanti ye :)

      BalasPadam
    9. halo gan,
      tetap semangat tinggi ya untuk jalani hari ini ! ditunggu kunjungannya :D

      BalasPadam
    10. gud luck jugaaaaaaa....
      sem berapa ni?

      BalasPadam
    11. jgn main2...babap bontot tu kang...amboi!!!

      gud luck my dear!! aku doakan yg terbaik buat ko...

      BalasPadam
    12. gud luck!!
      study molek2....
      ehehehee

      BalasPadam
    13. ahs study lg rupanya..ingtkan dah officially cikgu dah..smat berpeksa lah ye..gud luck^^

      BalasPadam
    14. @d_LA
      belum lagi la dear.. nak menghabiskan
      60 bulan study, huhu thanks ;)

      @mie
      okay mie, lepas ni boleh
      melancong sama2.. kan3???

      @wahida
      baiklah sis yg garang, hehe
      mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh !

      BalasPadam
    15. Wish you luck

      kajian tu payah kan nk skor? Ishh

      BalasPadam
    16. @Iffah Afeefah
      thanks dear.. Tu la, ramai ckp mcm susa,
      huhu dh la proposal lintang pukang T_T

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728