Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Sistem Pangkalan Data Murid Sekolah Malaysia 2012

    Kalau orang cakap golongan guru ni memonopoli wad psikiatri pun, tak ada apa yang nak dihairankan. Tengok keadaan di sekolah sekarang memang dihurung kesibukan. Macam-macam benda nak diuruskan, macam-macam sistem diwujudkan, pengurusnya ialah guru. Kalau ada yang mempertikai tentang penghargaan yang diberikan kepada guru, memang rasa macam nak lempang laju-laju.

    Jom uruskan APDM di http://sekolahmalaysia.com/!

    Tengok guru-guru senior kena uruskan LINUS, GALUS, PROTIM, BMI, SAPS, IPDM dan macam-macam lagi tu, rasa simpati empati semua ada; sebab kita sedar nanti kita juga akan mengalaminya. Jadi bantulah sekadar yang mampu.

    11 ulasan:

    1. kerja cikgu skg dah mcm2..

      lebih dr tugas utama mengajar...wuuu

      BalasPadam
    2. SALAM KENAL.I DAH FOLLOW BLOG NI.FOLLOW I BALIK YE..TQ..;D

      BalasPadam
    3. @cikgu ganu
      dop brape nak kemah la ckgu ganu :P

      @Sherwieyna Muzzawer
      Insyaallah ^^,

      @Juliet_iRa~"
      huhu nasiblah kita.. T_T

      BalasPadam
    4. cabaran menjadi guru makin besar skrg ni.. melihat guru2 anak2 akak membuatkan akak selalu rasa tersentuh dengan komitmen yg dicurahkan dengan begitu komited..

      BalasPadam
    5. betul2..so mmg kene hargai guru.. bnyk jasa tu.. ;)

      BalasPadam
    6. @nazirah
      yessss (:

      @Hanis Azla
      Sangat2 terharu dengan jasa guru2 yang
      komited terhadap kerja, itu inspirasi ^^

      BalasPadam
    7. I already follow 2114 ... I ask that you follow my blog also in http://penyuluhpi.blogspot.com/2012/04/ternyata-kotoran-sapi-bisa-dijadikan.html

      BalasPadam
    8. Hanya guru je tau betapa sibuk dan beratnya tanggungjawab mereka...Apapun senang cerita, jom kita pandang pelajar kita sebagai ladang pahala...kita semai dan bajai hari ini, insyaAllah oneday kita akan tuai hasilnya...ada masa jengok di www.cikguemas.com

      BalasPadam
    9. @Pn. Haryati Mohd Sarkawi
      sama2 kutip manfaat di ladang :)

      @Penyuluh Perikanan
      thanks..
      insyaallah akan ke sana :)

      BalasPadam
    10. sistem ada bagus dah . tp server yg sokmo jeng .. sian kt cikgu2 .. hoho

      nak jimatkan minyak kereta x ? cuba ni

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728