Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Rindu Itu Seksa? Ada Orang Tanya.

    Mereka tanya, "apakah rindu itu sesuatu yang menyeksakan?" Dalam bercinta atau berkasih sayang, bila kita rasa rindu tapi kita tak boleh nak jumpa seseorang yang dirindui tu, memang seksa. Rasa macam nak tarik rambut, jerit kuat-kuat, terjun bangunan. Eh, itu melampau! Sabar sayang, rindu itu penguat sesebuah hubungan, jangan dijahanamkan dengan sesuatu yang gila, nanti menyesal.
    Bila tiba hujung tu memang menggila-gilalah rindu. Rindu mak abah, rindu kawan-kawan. Bila dah ada suami nanti, tambah lagi satu kerinduan.*Gelak mengada-ngada. Tapi mood rindu tu terkakis sikit sebab ada program bersama pelajar UKM sampai pukul 6 petang semalam, agak sibuk. Bila tengok gambar adik-adik junior yang comel kat atas tu, rindu maktab la pula. Bahagia kan duduk maktab? Curi gambar Paen Bubu, minta halal baby. *Senyum comel.

    P/s: Jom balik maktab kejap, bye!

    20 ulasan:

    1. huhuhu :P luqman baru je abes diploma..tp belum grad la..rindu kawan2 kolej..huhu~

      BalasPadam
    2. rindu itu indah sebenarnya..

      rindu itu bahasa hati yang di penuhi kasih dan sayang..
      hati yang penuh kasih sayang sungguh hangat dan nyaman.. bukan macam hati batu :)

      ada rindu di hati maknanya kita seorang yang penyayang :)

      BalasPadam
    3. @anisyuhada
      ya, rinduuuuuuuuuuuuuuuu (:

      @Nong Andy
      sayang akak! bila boleh jumpa? ^^

      BalasPadam
    4. rindu perasaan kurniaan-Nya yg tidak ternilai.. bertuah bg mereka pnyai jiwa dan perasaan ini.. bersyukur.. Alhamdulillah.. dgn adenya rindu wujud nilai menghargai~ =)

      BalasPadam
    5. pernah tinggalkan isterim slama 4 bulan..rindu yg amat sanagt !

      BalasPadam
    6. tak salah rindu2.... rindu lah....hheee

      BalasPadam
    7. Rindu itu manis, jika saling rindu merindu....hehehe....

      BalasPadam
    8. rindu kadang2 best, kadang2 jadi tk best sbb perasaan jadi tak tentu arah. sobbb

      BalasPadam
    9. @sea_lavender
      dear! lama tak nampak, ke mana menghilang??

      @khairul
      lain kali kurangan sikit show tu,
      hehe tak pun bwak mumy sme2 ^^

      BalasPadam
    10. @msredcheesecake
      rindu kamuuuuuuuuuuu.. ^^

      @msredcheesecake
      a'ah.. hee boleh gila kalau duk
      rindu sorang2 *_*

      BalasPadam
    11. kena buang jauh-jauhla rasa rindu tu. Sebab kalau berpeluang (contohla) kembali ke sekolah lama pun, suasananya memang takkan sama, kannnn? Iskkk, tetiba je...

      BalasPadam
    12. @HeNRieTTa JoSe
      a'ah.. hee boleh gila kalau duk
      rindu sorang2 *_*

      BalasPadam
    13. @EmpayarUtama
      betul, situasinya dah tak sama,
      rindu tu hanya untuk waktu itu sahaja 66.

      @Kyra Hizrina
      kena pasak kuat2 arah rindu bebeh ^^

      BalasPadam
    14. rindu itu memang menyiksakan.....

      BalasPadam
    15. @Nelly The Strange
      sedih hanya perasaan, sayang ^^

      @Boni JLL3
      Rindu tu apa bon? Haha :P

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728