Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Konvokesyen Graduan PISMP IPG Kali Kedua di PICC 2012

    Rasa nak cerita panjang tentang konvokesyen ni tapi perut rasa lapar pula. Nah, saya letak gambar dulu dan ucapan setinggi-tinggi tahniah buat senior-senior yang telah menamatkan pengajian pada tahun 2011. Semoga berjaya dalam mendidik anak bangsa kita dengan cemerlang.

    Konvokesyen kali ni macam tahun lepas, menggabungkan seramai 2397 graduan daripada 27 IPG seluruh Malaysia di Pusat Konvensyen Antaranbangsa Putrajaya. Istiadat konvokesyen diadakan selama 3 hari bermula 12 hingga 14 Mac 2012. Semoga selamat semuanya.

    Tahniah:

    27 ulasan:

    1. tahniah buat semua graduan yg terlibat..

      BalasPadam
    2. seronok suasana macam nie
      teringat zaman akak konvo
      tahniah buat semua graduan ;)

      BalasPadam
    3. wah..musim konvo? tahniah kepada graduan..hehehe...kim salam abg hansem...

      BalasPadam
    4. CONGRATS.... TIME KONVO MMG BEST KAN...

      BalasPadam
    5. tahniah buat semua graduan.. harap menjadi seorang guru yang berkaliber

      BalasPadam
    6. @ciK LyndaWawa
      Tahun depan nanti kita sampaikan salam kalau ingat :P

      BalasPadam
    7. best nya dah konvo. hai cikguu! haha

      BalasPadam
    8. aah la dorg da konvo

      kite pulak insyaallah mnyusul kan

      BalasPadam
    9. xsabar ila tgu bln 9 neh...

      tahun depan mama ila pun konvo cne la...;-)

      BalasPadam
    10. @ILA HonEyBuNNy
      Hehe nanti ila plak ^^
      mama blajar kat mana dear?

      BalasPadam
    11. cOngrat buat semua seniOr pismp 2008. Ngee.jelez. xsaba nk cOnvO.

      BalasPadam
    12. itu larh. eyh. maktab maner?

      BalasPadam
    13. ohO. eyh. ekceli kita batch yg sama. bkn seniOr. praktikum fasa 3 kan?

      BalasPadam
    14. @Cik Diana
      Iyuuup ! hehe.. option apa ni?
      wah best juma kawan baru 66,

      BalasPadam
    15. yee.best. jumpe kwn blOgger baru. hehe. add kt fb kite. leh sambang byk2. hehe

      BalasPadam
    16. wah...
      akak terlibat ke dgn konvo?
      JPP ker?
      huhuhhu...
      :)

      BalasPadam
    17. @~ Lady Nad ~
      heheh sama2 sayangku puan manje ^^,

      @Cikgu Fikri
      Eh takla fik.. tengok dr jauh je,
      dah pencen jpp, hhuuuu

      @Cik Diana
      hehe.. beres, nanti kite add fb kamu ^^

      BalasPadam
    18. Ouke. Org add. nk sembang sal AR cket nie. ngee. :)

      BalasPadam
    19. @syazwan safwan
      sbb sy tempek gambr awak,
      jadi saya kena letak la nama aawak (:

      @Cik Diana
      sudah add bebeh :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728