Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Semakan Keputusan Penempatan Guru PISMP IPG | 2012

    Memang teruja, senior-senior khabarnya akan tahu keputusan  tempat posting pada hari ni. Tapi tak pasti sejauh mana kebenarannya. Saya mengharapkan agar segalanya adalah yang terbaik buat kehidupan masing-masing. Selamat berjuang, sahabat!

    Update 1

    Update2
    Dan lewat malam semalam, semakan dah boleh dibuat, sila semak di sini!
    http://apps.moe.gov.my/gsst/gurubaru2012/Jan_SemakanSekRendah/index.cfm

    Berkaitan:
    1. Semakan Atas Talian Bagi Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP)
    2. Pendaftaran Pekerjaan si sektor awam (SPP)
    3. Semakan Keputusan Kursus Induksi (KISSM)
    4. Semakan Status Graduan (Konvokesyen)
    P/s: Merindui senior-senior. Kadangkala sunyi juga bila sedar mereka sudah tiada di kampus.

    Update:
    1. Penempatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (Ppps) Sekolah Menengah. (15 Mei 2012)

    23 ulasan:

    1. bendera-bendera yang cantik di samping tiang-tiang yang gagah....

      nostalgia perhimpunan pagi2 kat sekolah.

      BalasPadam
    2. semoga semuanya menjadi guru yang terbilang dan cemerlang

      BalasPadam
    3. @al-mankaraqi
      itu sekolah tempat saya belajar dahulu,
      memang selalu rindu :)

      BalasPadam
    4. Rindu jugak zaman skulah dulu-dulu....huhuhu....

      BalasPadam
    5. tapi header awak pun comel... :)

      saya order header tu dengan fahmi mahat...cuba search FB Fahmi Mahat... :)

      BalasPadam
    6. @Sunah Sakura
      tu format jpeg je dear, kalau yang flash tu comel! :)

      BalasPadam
    7. selamat berposting...

      BalasPadam
    8. kite pon bakal posting
      insyallah

      bizi kan sem ni

      BalasPadam
    9. tak dengar cerita pun ramai ke tak kena hantar seberang..

      BalasPadam
    10. teringat masa perhimpuann..
      hahahah cgg selalu kene baca sajak n ikrar..
      task pengawas n keje yang bosan sebab tiap2 minggu..hahaha:(

      BalasPadam
    11. HAI..sy baru je follow ur blog..nice..kalau x kisah singgah la blog sy yea dan kalau sudi follow ..blh share cerita..(^_^)

      BalasPadam
    12. Alhamdulillah.. dah tau posting.. rindu plop tgk tiang2 bendera kt skolah tercinta ambo tue.. kalu bleh ngajar koloh tu pun xpo doh.. hehe.. tp xpe, nk g berkhidmat d seberang laut dulu.. SARAWAK! here i come!..

      tahun depan, kalu nk suh tolong jemput di airport pun bleh masa nk g lapor diri tue.. huhu..

      Selamat Menyiapkan AR.. =)

      BalasPadam
    13. @uyaitusaya
      tak ramai, tak sikit.. ramai juga yang dapat negeri kelahiran :)

      BalasPadam
    14. @CGG
      hahaha, untunglah kak, boleh jadi
      pengawas yang comell ;D

      BalasPadam
    15. @syabab islam
      huhuhu, nk ngajar koloh tu guane nye,
      kite kelulusan SR, hehe nasib la kalu
      buleh sarawak, asal ado cik abe, bereh :D

      BalasPadam
    16. thanks bg link..ahaha..

      akk br prasan y spp tu..sbb xcek pon lagi..muahaha

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728