Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Daftar Churp Churp | Now I Am Churper !

    Orang dah berzaman daftar tapi kita buat jakun baru nak daftar, memang macam menyampah bila dengar. Tapi tak apalah, better late than never. Kalau ada yang belum daftar, jom sertai kominiti ni, ramai blogger yang sertai. Kalau  nak tahu lebih lanjut, google lah. Suhu 20°C, tangan rasa macam kaku nak menaip panjang. Nak kena buat fail KSSR pula ni, masa untuk bekerja. Jadi, selamat berjihad semua! Semoga hari ini lebih baik daripada semalam.

    Mood: Praktikum.

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728