Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Daftar Churp Churp | Now I Am Churper !

    Orang dah berzaman daftar tapi kita buat jakun baru nak daftar, memang macam menyampah bila dengar. Tapi tak apalah, better late than never. Kalau ada yang belum daftar, jom sertai kominiti ni, ramai blogger yang sertai. Kalau  nak tahu lebih lanjut, google lah. Suhu 20°C, tangan rasa macam kaku nak menaip panjang. Nak kena buat fail KSSR pula ni, masa untuk bekerja. Jadi, selamat berjihad semua! Semoga hari ini lebih baik daripada semalam.

    Mood: Praktikum.

    8 ulasan:

    1. hehehehe...kakD lagi jakun lo...tak daftar2 lg pun...

      BalasPadam
    2. haha .. ambe x maen ag churp churp nim .. duk layan says.my ngan blin.gd ajer ...

      Help Me .. huhu

      http://blin.gd/4d75 ( air cond warranty 3 tahun )

      http://blin.gd/4d76 ( Petronas Photography Contest )

      BalasPadam
    3. selamat berpraktikum kak ayu!!!

      BalasPadam
    4. selamat berpraktikum, selamat membuat fail, selamat menjadi guru yang cemerlang!

      p/s: semoga hari esok sentiasa lebih baik daripada hari ini.. :)

      BalasPadam
    5. dah daftar tp iklan churp churp x penah masuk blog.. hehe

      BalasPadam
    6. ila daftar ke x eh...xingat..heheh

      selamat berprktikum...;P

      BalasPadam
    7. tak sabar nak cash out, tapi lambat lagi, perlukan lagi 23 hengget..

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728