Header Ads

ad728
 • Latest Posts

  Bukan Ayat Nak Manis Sahaja, Memang Awak Kesayangan Saya

  Ah, rindu blog! Bila dah check-in di kampus ni, nak 24 jam dengan blog tu memang susah. Jadual punya padat setiap hari kuliah sampai 4.30 petang yang tak lagi dicampur dengan kelas malam, lepak pun punyalah sendat; lama tak jumpa kawan-kawan. Pendek kata, memang masa bergerak terlalu pantaslah! Maka, mohon maaflah jika ada komen yang tak terbalas atau kunjungan yang belum berbalas.

  Otak rasa ketat walau jiwa tak kelat, nak tulis tentang apa pun saya tak ingat. Jadi saya tinggalkan tulisan ini dengan serangkap dua tulisan; untuk dia yang kurang percaya:-

  Mungkin banyak ketika awak nampak saya sayang awak sambil lewa. Awak sakit hati sebab masa awak jatuh tangga tempoh hari tu saya hanya asyik ketawa. Awak rasa saya hanya permain jiwa saat banyak kata saya lepaskan sahaja tanpa fikir awak mungkin akan terluka.
  FBuat semua pembaca, semoga Allah merahmatimu.
  Awak lebih rela saya berdusta dan merahsia kata semata-mata nak nampak semuanya bahagia. Saya cuba untuk sayang awak dalam cara sederhana sahaja. Sebab itu yang paling bahagia katanya. Walau apa yang awak kata, walau saya tidak dipercaya, ini bukan ayat manis sahaja, saya memang sayang awak sampai bila-bila.


  P/s: Hilangkan ketegangan saraf memikirkan bilik di aras 5 kolej kediaman. Memang dah takdir nak jadi mangsa keadaan. Meninjau lipis ini petang jom!

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728