Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Tuan Hakim Tolonglah, Dia Tu Psiko!

    Hey!
    Kenapa kamu memanggil aku
    Bagaimanakah kau
    Ada nombor ku
    Hey!
    Mungkinkah engkau sudah tersilap sangka
    Ku langsung tak kenali siapa kau siapa kau
    Apa yang kau cari
    Mungkinkah aku hanya objektif obsesi cuma bersabar

    Fikirkan dulu
    Jangan kau menuduh
    Ini semua muslihatmu

    Chorus:
    Tuan hakim tolonglah
    Dia tu psiko
    Aku tidak bersalah
    Dugaannya palsu
    Ku dituduh meragu
    Cinta yang luhur
    Dia psiko dia psiko

    Hey!
    Kenapa engkau asyik ketawa
    Senyumanmu sinis 
    Ku sukar diketah

    Hey!
    Walaupun kononnya ada saksi mata
    Mungkinkannya kita pernah berdua berdua
    Apa yang kau cari
    Apa tujuan disebalik aksi mu

    Apa kau mahu oh
    Hakikatnya ku
    Dan kau semestinya
    Tahu ini muslihatmu

    Tuan hakim tolonglah izinkanku menyapa
    Berikan penyata penutup oh
    Wahai juri dengarlah kisah sebenarnya
    Ku tidak bersalah disisi cinta

    14 ulasan:

    1. 1st time dengar..:) kelakar la..

      BalasPadam
    2. waa..xpenah dengar pun lg lagu ni. hahaha.macam lagu psycho girl by busted je lirik dia.

      BalasPadam
    3. @najihah sahami
      Same je,lebih kurang tu la content die,
      weweweee ;)

      BalasPadam
    4. Best gak lagu ni. 2-3 kali akak replay hehe..

      Akak baru nak letak 'lagu' dlm blog... tapi stil dlm draf. teranga-agak nak publish ke tidak..

      BalasPadam
    5. @aimie amalina
      Kalau betul2 ada hakim soal hati,
      rasanya mahkamah tu takkan lengang ;D

      BalasPadam
    6. @Nong Andy
      Lagu apa tu kak?
      sebagai gadjet atau sebagai post? ;)

      BalasPadam
    7. @Nong Andy
      Hehe.. bunyi macam menarik,
      nanti orang ge melawat :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728