Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Rasanya Lebih Baik Kalau Kau Hilang Tanpa AKu Sedar

    Betullah apa yang orang cakap, kita akan rasa kehadiran sesuatu bermakna apabila ia dah mula pergi. Tak kisahlah pergi sekelip mata atau beransur-ansur. Sakit kan bila kita mula kenal makna akan sesuatu saat kita sedar yang kita sudah kehilangannya? Memang sakitlah, kawan! 

    Dua tiga hari lepas saya rasa macam duduk tanpa punggung. Macam mana? Duduk yang dirasakan serba tak kena. Sebab ahsfantasy24.com hilang; domain belum diperbaharui. Sedih. Sampaikan akaun Muka Buku pun saya hapus aktif. Entah, tak ada blog buat saya patah hati. Walhal kalau ada, bukan nak buat apa pun. 

    Hari-hari renung siling, mata berkelip-kelip, pandangan kosong. Mula fikir kalau saya tak tahu yang blog saya hilang, taklah saya resah dan susah hati macam ni. Mula buat-buat sibuk dengan urusan sendiri, pantang orang ajak ke sana ke sini, mula sengih lebar walau gigi tak cukup satu. Tapi kan, pergi Majlis Perasminan Pra Pelancaran Tahun Melawat Kelantan 2011 di Renaisanse Hotel tu best! Nanti saya cerita kemudian. 

    P/s: Cuba cakap siapa yang tak sakit hati bila blog dia hilang masa BE tengah hinggap?

    22 ulasan:

    1. nie mcm dah oke kak.sabar sabar ye:-)

      BalasPadam
    2. hehe..sakit2..tape dah ok kan...

      BalasPadam
    3. heee..nsb baik da ada blk ni..:D

      jgn sedih naa..nt kumpul BE balik..hehehe ;p

      pss : trend br bawa lappy msk dapur..kekeke ;p..xsempat salin kat buku resipi da..heeee

      BalasPadam
    4. @Juliet_iRa~"
      Moga jumpa BE lagi. Hehe hati, kg terbakar dengan lappy skali tak sempat nak blogging ag ;D

      BalasPadam
    5. patut la xboleh bukak blog ni...ahahaha xpa la kumpul balik BE k... (:

      BalasPadam
    6. okeh...

      akan sakit hati juga andai ianya terjadi cm tu...sob3..

      BalasPadam
    7. @ILA HonEyBuNNy
      Sudah menerima dengan senyuman,
      walaupun ranking yg tercorot makin merudum, huu~

      BalasPadam
    8. pasal entry saya pasal pishing tu , benda ni bukan tak pernah jadi , tapi kita terlepas pandang . mana2 web yang mitak emel ngan password tu salah satu pishing . tak semua pishing tapi kita kena pandai2 lah jaga password emel . jangan sama password fb ngan password emel kita .

      BalasPadam
    9. @nEuR0 shEwAzni
      Huhu, tak berapa nak faham.. Tapi
      kalau banyak sangat p/w, takut lupa ;(

      BalasPadam
    10. nasib baik blog ni dah muncul.

      #tk mo sedih2 tau^^

      BalasPadam
    11. hah?
      cmner boleh hilang kak?
      nasib baik dh ada balik..
      alhamdulilah... :)

      BalasPadam
    12. Lumrah.. bile da ilang baru kite tercari-2.. tapi alhamdulillah da ade balik... so kene gigih segigih2nye untuk berblogging.. ekekekeke

      BalasPadam
    13. @Woofer Storm
      Nasib baik kamu datang, kalau tak,
      saya masih lagi sedeh.. euw ;)

      BalasPadam
    14. @Cikgu Fikri
      Hilang sebab fiq busy sangat join
      nyanyian ri tu, he3~

      BalasPadam
    15. seb bek dah ok dah skrg...hihi

      BalasPadam
    16. @Miss Yaty
      kalau tak ok, ni tengah sedih lagi :D

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728