Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Jom Sertai 'Bloglist' ahsfantasy24 2012!

    Bersawang sudah bloglist ahsfantasy24.com. Rasanya sekarang saya memerlukan URL blog rakan-rakan untuk dimuatkan dalam bloglist tersebut. Jom sertai! Mudah sahaja.
    • Buatlah entry tentang apa pun, cuma letakkan gambar dalam post ni ke dalam entry tersebut beserta pautan ke entry ni.
    • Tak perlu tag sesiapa. Tapi kalau tag juga, saya nak ucapkan berbanyak terima kasih, saya menghargainya.
    • Akhir sekali tinggalkan link entry anda di ruangan komen post ni.
    Masa cuti ni memang adalah ruang untuk blogwalking. Memang bahagia. Tapi sehari dua ni saya mungkin sibuk dengan janji temu. Kawan-kawan tu penting, bukan? Eh, saya tinggalkan kalian dengan undangan menyertai bloglist ni. Okay? Peace!

    P/s: I Love You.

    77 ulasan:

    1. wah..seronok ni.belum pernah join

      BalasPadam
    2. nak join.. nak join..
      nuyu nak jadi org pertama join nie.. hehee..

      http://cikguainura.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    3. teringin jugak.wan bookmark dulu k

      BalasPadam
    4. hehehehe... kalau sempat anat join k :)

      BalasPadam
    5. salam...

      masa cuti byk masa boleh update blog..

      BalasPadam
    6. Nanti sy join yea. hihi, lambat lagi tu :)

      BalasPadam
    7. hurmmm.. menarik ni.. ok sy nak bookmark gak la.. hehehe.. ;)

      BalasPadam
    8. okay.. done! hehehe..

      http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    9. eqha join.
      http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    10. dah joined!http://nashasanzagorgon.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    11. Dah join..tq

      http://notacikgushikin.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    12. saya join! :)
      http://mimiemichiko.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    13. Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
      Kad blogger yang baru sudah siap..
      Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕

      http://www.facebook.com/media/set/?set=a.296356087072066.70219.257419187632423&type=3

      BalasPadam
    14. join :)
      http://mimiemichiko.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    15. semoga mendapat sambutan..:)

      BalasPadam
    16. salam,akak..nak join..ni entry fahmi http://jalanrock.blogspot.com/2011/12/bloglist-ahsfantasy24com-januari-jun.html

      BalasPadam
    17. saya pun join.. :)
      http://sajejer.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    18. @ahsfantasy24


      dah siap!sori lmbt, byk keje kt umah.. hehe


      http://diyaedhayaa.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    19. cikgu... ari2 men blog ke? ngeh3x...
      add kami...
      www.mofa-shop2u.blogspot.com

      BR,,
      mofaawa kanchi

      BalasPadam
    20. cikgu... ari2 men blog ke? hehehe

      kami nk jugak....

      www.mofa-shop2u.blogspot.com

      BR,,,
      mofaawa kanchi

      BalasPadam
    21. @shop2u
      Macam tipu la kalau hari-hari kan?
      Blog pun ada cuti gak ;)

      BalasPadam
    22. kak ayu, he he he. baru reti nk join bloglist. maseh taterlambat kan. tggalkan links.
      http://great-snf.blogspot.com/2011/12/tongue-twisters-thursday.html

      BalasPadam
    23. salam ~

      macam nie ke kalo nk join??

      http://lawrence-chickenbiscuit9.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    24. http://lawrence-chickenbiscuit9.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      like this?

      BalasPadam
    25. da siap dah....
      xpernah join pon dan xtau apa benda nie.....
      heheh.. try je la..
      http://ceriteraashraf.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    26. @shop2u
      Bukan setiap hari, setiap masa jep :P

      BalasPadam
    27. @snf
      Tak terlambat pun sayang, masih 2011 :D

      BalasPadam
    28. kakak bulat . elly join gak tau :)

      http://simplypretty048.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    29. @elleyayah .
      Yew sayang, Kehadiranmu amat ku nantikan ;D

      BalasPadam
    30. hai...saya pun nak sertai pertandingan ney!

      http://hasanahzulkifli.blogspot.com/

      BalasPadam
    31. join sudah,...
      http://kesahcheguskola.blogspot.com/2012/01/aku-pon-nak-join.html

      BalasPadam
    32. boleh join lagi tk? still dterima?

      BalasPadam
    33. nice..
      http://midonz.blogspot.com/

      terima kasih

      BalasPadam
    34. kyra nak join jgk! maaf ye trlmbt..

      http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      P.s : nak tanya..kalau kyra nanti tukar ke link domain *dlm mse tdekat akn tukar*..boleh ke kyra betulkan link dlm bloglist ahsfantasy?

      BalasPadam
    35. Hi saya da join juga, link saya:

      http://jubah-wanita-modern.blogspot.com/2012/02/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24-2012.html

      BalasPadam
    36. done! KiT (;
      http://officialnurafirah.blogspot.com/2012/04/jom-sertai-bloglist-ahsfantasy24com.html

      BalasPadam
    37. teringin nak buat & join! Tp skrg kerja bertimbun kena hold dulu..nanti siap sy kasitau :)

      BalasPadam
    38. Ok saya dah letak blog link saudara/ri di segmen blogosphere saya. Harap balas. Terima kasih.

      http://malaysiaaffsuzukicup.blogspot.com

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728