Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Gambar Rozita Che Wan Bertudung Di Kelantan

    Kalau sebut nama Rozita Che Wan ni, susah dah nak jumpa orang yang tak kenal dia. Sekarang dah macam sinonim dengan produk Safi Rania; dutalah katakan. Tadi hantar adik ke mall jumpa kawan-kawan dia. Masa pergi, tak kesiklah ada dia jadi teman, bosan tahu tak bila memandu keseorangan? Masa adik tengah lepak dengan kawan-kawan dia tu, mujur ada kawan yang datang temankan saya, lepak-lepak, makan-makan. Paling best, bila dia yang belanja. Oh, ligat bahagia! 

    Pukul 3 petang kawan tu nak kena pergi kenduri di Pasir Putih. Bila call adik, dia cakap tak nak balik lagi. Kalau dah jumpa kawan tu memang tak ingat dunia. Rasa macam buang masa duk bertenggek macam tunggul di mall tunggu dia, saya baliklah duhulu. Masa balik ni buat jakun la pandu kereta sambil snap gambar. Bosan bila memandu tanpa teman, tahu tak?

    Nampak pula gambar Rozita Che Wan di tiang-tiang letrik. Tak daya la nak turun kereta, gila pula orang cakap bila terlebih semangat. Kamera dari dalam pun jadilah. Jadi, silalah menikmati gambar Rozita Che Wan manis anggun bertudung hasil tangan saya di waktu melayan kebosanan atas kereta tu. Kalau ada yang nak jumpa Rozita Che Wan bertudung tu, jumpalah dia di Mydin Mall Kubang Kerian 30 Disember 2011 ni jam 3 hingga 4 petang. Sekian!

    P/s: Kamu, terima kasih untuk Pizza Ultimate Cheesy dan diari 2012 tadi!

    28 ulasan:

    1. iklan kat qlate meme kene pakai tudung la deh,,ngee :P

      BalasPadam
    2. dia lagi cantik bila bertudung...rindu klate...:(

      BalasPadam
    3. @hazanis
      Jom balik? boleh lepakking sama2 :)

      BalasPadam
    4. nampak ayu je dia ni..

      #terasa nak kwin je rasa...hahaa

      BalasPadam
    5. @Woofer Storm
      Sila mengorat, kahwin nanti jangan
      lupa jemput! :)

      BalasPadam
    6. Cantik je bila dia pakai tudung :)

      BalasPadam
    7. @SYAFIQAHSALEH
      Kalau kena gaya, semua yang bertudung
      tu cantik. bertudung lagi cantik :)

      BalasPadam
    8. kalau betul2 dia pakai tudung bagus la

      BalasPadam
    9. cantik sangat . lagi cantik dia pakai tudung


      # blogwalking n follow . hehhe salam perkenalaan

      BalasPadam
    10. tu la..iklan kt klate meme kene bertudung..hihi

      BalasPadam
    11. loni ok lagi...at least model2 nya mmg bertudung betul..dulu2 kene tepek dgn kertas putih jer kat bahagian kepala (ditepek seakan2 memakai tudung)hahaha lol

      BalasPadam
    12. loni ok lagi...at least model2 nya mmg bertudung betul..dulu2 kene tepek dgn kertas putih jer kat bahagian kepala (ditepek seakan2 memakai tudung)hahaha lol

      BalasPadam
    13. adik beradik rozita che wan sume cantik kan.mak depa pun cantik jg lah ase. ritu rozita che wan di interview pasal safi rania gold, dia kata mak dia pun pakai.hahha.anak branak safi rania lah:-)

      BalasPadam
    14. cantikkan andai dia benar2 bertudung.....;)

      BalasPadam
    15. @Azmira Yusof
      Salam kenal, nanti berkunjung ke sana! :)

      BalasPadam
    16. @adrenalina
      Baguslah, ramai pihak dah mula hormat
      prinsip di Kelantan :)

      BalasPadam
    17. @snf
      Yup, adik beradik dia comel2 belaka, hehe~

      BalasPadam
    18. kan ayu tuh ? ehe . baguslah kalau dia betul betul dah bertudung , kurang dosa , hewhew ;p

      BalasPadam
    19. klu kekal cmtu kan best. comei jew.

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728