Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Di Ambang Tahun Baru 2012 | Selamat Tinggal 2011

    2012. Rasa macam berdebar. Menginjak tahun terakhir saya bertapa di IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan; tahun terakhir saya bergelar pelajar sarjana muda; insyaallah. Masuk tahun keempat saya mengenali apa itu blogger dan blogspot. Mohon ampun dan maaf untuk semua gaya dan kata yang menginggung perasaan teman-teman. Ayuh melangkah ke 2012 dengan roh yang baru; yang sentiasa ada kejiwaan kepadaNya. 

    Saya segan dengan diri sendiri. Sentiasa meletakkan azam, bersemangat pada mulanya, lupa pada pertengahannya dan pada akhirnya tiada apa-apa. Ramai perempuan memang termasuk dalam golongan boros, tambah-tambah lagi bila berhadapan dengan apa yang digemarinya. Azam saya pada tahun-tahun yang sebelumnya; tak mahu lagi boros. Tapi ternyata hingga kini realitinya saya memang seorang yang boros. *Kecewa untuk itu.

    P/s: Mohon ampun dan maaf untuk semua khilaf yang ada. Selamat tahun baru, semoga esok lebih indah memberi lebih pengajaran buat kita semua untuk menjadi insan yang lebih baik.

    38 ulasan:

    1. selamat tahun baru.huhu =D

      p/s nanti kita discuss nak wat kt kelantan gathering.huhu

      BalasPadam
    2. @Rozuan Ismail
      Hehe, lama tak nampak :)
      okay, em waiting 4 it !

      BalasPadam
    3. salam..
      selamat melangkah ke tahun baru
      2012 walau apa pun rintanganya
      moga tertunai apa yang di hajati
      tahun mendatang

      BalasPadam
    4. selamat tahun baru... selamat semuanya ya !

      BalasPadam
    5. selamat tahun baru..smoga hari2 mendatang kita sentiasa mendapat keberkatan dan diredhaiNya

      BalasPadam
    6. kawan saya kata tak perlu letak azam baru tiap-tiap tiba tahun baru. hanya perbaharui azam lama..

      selamat tinggal 2011. selamat datang 2012. semoga tahun 2012 lebih baek dari tahun-tahun sebelum ini.. ameen :)

      BalasPadam
    7. @snf
      super senior ! T rindu la kt senior yg takde dah :(

      BalasPadam
    8. @Iffah Afeefah
      kita akan buat ia luar biasa nanti :)

      BalasPadam
    9. Mesti ada yang lucky tahun neh. Sekurang-kurangnyer dapat jadi follower yang ke 2012 di blog neh hehehehe...

      BalasPadam
    10. Selamat Tahun baru..terima kasih kerana sudi jadi kawan akak di sini

      BalasPadam
    11. selamat thn baru gak..hope lbh berjaya dr tahun sebelumnya..Amin^^

      BalasPadam
    12. @budak kampung online
      kalau ada budjet lebih,
      kena cari hadiah :)

      BalasPadam
    13. @budak kampung online
      kalau ada budjet lebih,
      kena cari hadiah :)

      BalasPadam
    14. thee..selamat bergelar pelajar tahun akhir!
      saya dah rasa dah, sedih :(

      selamat tahun baru gak :)

      BalasPadam
    15. happy new year la tgh packing nk balik penang lepas seminggu cuti kt KL

      BalasPadam
    16. jr ipg la ni?igtkan dah habis juga..eheee

      :)

      selamat tahun baru,,belajar rajin2!

      BalasPadam
    17. @Juliet_iRa~"
      Huhu.. belum sis,
      lagi setahun. hee thanks ! :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728