Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Semarak Rukun Negara: Jom Masuk Felda 2011


    19 hingga 23 November 2011. Jangka masa yang penuh keindahan bila sertai Program Semarak Rukun negara: Jom Masuk Felda. Apa yang seronok pun saya tak tahu. Seronoknya bila dapat jumpa kawan-kawan baru. Paling seronok bila dapat keluarga angkat yang sporting. Lagi seronok bila jumpa geng pengadil masa Karnival Sukan Wanita dulu-dulu. Oh, bahagia!

    Duduk rumah mak angkat memang seronok, rasa macam tengah mengorat mak mertua. Tolong mak masak, kain terbakar. Tolong mak bakar roti, tersilap guna planta lama. Alahai bau macam nak pengsan, rasa tu tak payah cakap, pahit. Nak ambil hati, makanlah sampai habis. Macam failed kan?

    Kamu salah seorang peserta program ni? Jom berkumpul dalam group Semarak Rukun Negara di Facebook. Dalam menyembang tentang program tu jumpalah geng-geng cikgu blogger yang sertai sama, jom jenguk ! Dengar cerita yang sama dalam versi yang berlainan daripada mereka.



    P/s: Ada gadis kena paksa main bola masa dia tengah syok jadi penonton. Eh, comel!

    26 ulasan:

    1. eh eh.mmg kenal lah.hehe.:-)

      BalasPadam
    2. @snf
      hehe, jangan buat-buat tak kenal la
      siap maen netball kalah bkan kpalang :D

      BalasPadam
    3. wah,bestnyer.. ada pgram tyme cuti2 cam nie..

      BalasPadam
    4. ohh da lama tak main netball..rindu lak tgk gmbr bip tu..hehe

      BalasPadam
    5. nak belajar menari yer... boleh sesgt.. next program.. klu jmpe leh mnari skali.. hehe..

      BalasPadam
    6. xnmpka korang main netball....hehe..salam kenal gakk..best kot program ni.kalau ada sure nak pergi lagi..=)

      BalasPadam
    7. @cikgu ainura
      sayang, tu masa sebelum balik rumah,
      penghujung semester, hehe..

      BalasPadam
    8. @.::Nuruljannah::.
      hehe, tegok orang mnari tu macam best,
      adik angkat kita msuk tarian sabah tu
      yeemun :))

      BalasPadam
    9. @safwanmahzin
      confirm join lagiiiiiiiiiiiiiiii~
      kami main kat tempat senam seni,
      petang tu lelaki tak ada datang,
      yang ada cuma lelaki2 yang pegang kamera :))

      BalasPadam
    10. Assalammualaikum..saya pun nk join lg thn dpn!! kan WATAK BULAT?? <3

      BalasPadam
    11. alahai.. cikgu2 semua comel2^^

      BalasPadam
    12. ehem3...

      xpa..ngorat mak mentua dulu bari ngorattt anak dia kan...ehheheh

      ila suka program2 cmne...mmg seronok kan..

      BalasPadam
    13. best la ada keluarga angkat . kite tak pernah macam ni tau . huhuhu

      BalasPadam
    14. hahah gile lahh.
      tenga2 syokk tengok, tetibe kena panggil suh main sekali =..='

      BalasPadam
    15. @A'ainAbirah
      saya kena tengik keadaan dulu sayang,
      kissm menanti tuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

      BalasPadam
    16. @ILA HonEyBuNNy
      hehe, same la ila, owg suka sgt xtvt
      kmsyarakatan ni, seronok bila berpeluang :)

      BalasPadam
    17. @BENA
      bena tunggu keluarga cik abang terus la :))

      BalasPadam
    18. @Cik Amyra
      bila lagi nak main sama-sama kan?
      lepas ni dah susah nak jumpa :D

      BalasPadam
    19. hahahha..huhu....hihihi..erm..ni kak ayu ea..??huahuaha..erm...
      klo men netball pon jgn lpe ajk kiteorg skli ok..!!hahah

      BalasPadam
    20. oi oi, takde pix yg ramai ke? nak pix aku ugak kehkeh

      BalasPadam
    21. @fifaa razak
      a'ah la, kita ada ambik gambar ramai2
      kan lepas main tu? kalau tak silap
      guna slr koyah. tak pun cmra ipg, hoho..

      BalasPadam
    22. sweet sweet .rindu sgt program tuh . next year konfom nak g lagi lah .

      ps : yg pesanan kat bawah entry tuh cam terase lah . hehe :) :)

      BalasPadam
    23. @elleyayah .
      Haha, nampak khusyuk sangat menonton,
      ok ape join? ommeyyynyeeeeee !

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728