Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Praktikum 2 | Sekolah Kebangsaan Clifford

    Apa hal pula tayang gambar Dato' Siti Nurhaliza kat sini kan? Nanti, biar saya cerita. Beberapa bulan yang lalu, menyemai cinta di Sekolah kebangsaan Budu, menjalani praktikum fasa pertama. Saya simpan cerita tu dalam hati, indah. Sekarang berada dalam fasa kedua, ditakdirkan pula menguntai kasih di sekolah Siti Nurhaliza sewaktu ketika dahulu, Sekolah Kebangsaan Clifford. Itulah sebab terpampangnya gambar Dato' Siti atas tu.

    Sekolah Kebangsaan Budu dan Sekolah kebangsaan Clifford. Kalau nak dibandingkan dari segi nama, saiz sekolah, bilangan murid, nilai-nilai, kesibukan dan sebagainya, sudah tentu berbeda namun setiap sesuatu tu ada lebih dan kurang yang tersendiri. Bila perlu mengajar murid tahun 4 dan 5 kelas paling hujung, memang agak mencabar tambahan pula masih ada antara mereka yang buta huruf. Namun saya akan sentiasa cuba mencari kekuatan dalam kelemahan mereka.

    Saya selalu berangan untuk bertugas di Sekolah Kebangsaan Zainab (2) dan sekolah Kebangsaan Kubang Kerian (2). Memang angan-angan yang indah bila saya suka akan cabaran!

    P/s : Baru 3 hari bertugas di sekolah ni, saya dah sakit tekak dan hampir-hampir hilang suara. 

    21 ulasan:

    1. semoga dpt menjalani dengan naik yer...

      BalasPadam
    2. >> puteraduyong:

      selamat pagi murid2 ^^,

      BalasPadam
    3. senym,tak perlu kata apa-apa.itulah tugas seorang guru

      BalasPadam
    4. >> Rozuan Ismail:

      klw sy snyum, awk mst snyum skali:)

      BalasPadam
    5. >> ~cik atin~:

      thanks dear ^^,

      BalasPadam
    6. wah, kak ayu jadi chekgu dohh!!! hohoh

      BalasPadam
    7. >> nadia fatihah:

      haha jp ag jdik gru besar lak,
      meh3 g skulah ckgu! :D

      BalasPadam
    8. samat berkhidmat cikgu..sekolah kebangsaan budu tu mmg unik betul nm dia..

      BalasPadam
    9. semoga success di sekolah baru

      BalasPadam
    10. Hye! Nak tahu SISTEM BUAT DUIT SAMBIL TIDUR? Jum belajar cara jana pendapatan di rumah. Berminat? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang system ajaib ini di sini --> http://bit.ly/mwPivE

      BalasPadam
    11. Hye! Nak tahu SISTEM BUAT DUIT SAMBIL TIDUR? Jum belajar cara jana pendapatan di rumah. Berminat? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang system ajaib ini di sini --> http://bit.ly/mwPivE

      BalasPadam
    12. kubang kerian 2.... my old school~ =)

      BalasPadam
    13. hii
      cempaka sedekah senyum di sini..

      BalasPadam
    14. @MerLe
      rasa macam bahagia duk situ kak ! :D

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728