Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Draft.blogger.com Semakin Cun!

    Sejak dua menjak ni blogger.com asyik buat hal, tak tahu pula apa sebabnya. Paling ketara bila tulis entry. Butang compose dan HTML menghilang. Nak muat naik gambar pun kadang-kadang susah. Itulah sebabnya saya lagi suka guna draft.blogger.com, senang, selesa. Paparannya pun semakin cun, ala-ala wordpress.com dah sekarang, tersusun kemas gadjet pilihan di sebelah kiri. Jadi buat mana-mana rakan blogger yang belum cuba, jom kita guna draft.blogger.com

    P/s : Orang cakap tak kenal maka tak cinta. Tapi sekarang saya nak cakap; kadang-kadang semakin kita kenal, semakin kita tak cinta. 

    10 ulasan:

    1. dh pkai dulu, tp xbest la.. berat.. slow.. tp pas tgk ni mcm mkin best plak.. hik3..

      jemput singgah ANASAURUS :)

      BalasPadam
    2. >> Farhana Jafri:

      dulu2 view die xmnarik ngat,
      tp skarang makin cun, jom cube dlu!
      :)

      BalasPadam
    3. >> relevan:

      cun larh same2 pkai :)

      BalasPadam
    4. hii
      awak rajin buat post tak macam cempaka

      BalasPadam
    5. >> Cempaka R.Minta:

      huhu.. nei post mrapu2..
      cmpaka ny post bkualiti, huhu~

      BalasPadam
    6. heheh, betul3. org lame dh gune draft.blogger ni. :)

      BalasPadam
    7. >> nadia fatihah:

      dlu apearnce die xcun mcm
      skarang.. smart kn?

      BalasPadam
    8. ~semakin kenal,semakin tak cinta~

      ...hehe,setuju dengan pendapat tuh... semakin kenal, semakin nampak 'tanduk' dia maka semakin meluat kita dengan dia...

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728