Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Keputusan Perlawanan Akhir Piala FA 2011

    Mula-mula tengok juga perlawanan ni, semangat kenegerian tu tinggi. Tak minat bola pun, dek kerana orang sendiri yang bertarung, menghadap juga TV. Demimu Kelantanku. Dari mula perlawanan dah mula tak sedap hati. Bila sepakan kaki kiri Nurul tu dah menghasilkan gol pada minit ke-80 tu pun masih rasa tak selesa. Apatah lagi bila Daudsu menanduk masuk gol sendiri pada saat-saat terakhir, minit ke-98 tu babe! Mulut mula nak jadi tak cun. 

    Memang saya masuk tidur la, tengok gaya perlawanan pun bukan makin sengit, tapi makin senyek. Masa tambahan tu malas dah nak layan, duk layan feel nak lena  pula. Tiba-tiba kawan text kata Terengganu jaringkan gol lagi. Oh, Ahmad Nordin jadi wira saat ke-110! Sampai tamat perlawanan, keputusan terikat Terengganu 2 - 1 Kelantan. Tahniah buat negeri jiran, kejayaan berpihak kepada kalian. Please try again Kelantan, penyokongmu ini tak jemu menyokong kalau kalian tak main macam lembu. 

    P/s: Kelantan dah menang bilangan penonton di stadium. Kelantan dah menjaringkan 2 gol manakala Terengganu pula menjaringkan 1 gol, tapi kemenangan tak berpihak kepada Kelantan atas faktor-faktor yang memang mereka tak nak elak. Sekian.

    18 ulasan:

    1. salam~

      akhirnya ganu menang! yeah. sokong ganu walaupon zara org sarwak! hahaha. :D

      BalasPadam
    2. >> Cik Zara:

      ehem3.. nei macam nak jmpe jdoh
      ngan org gani je nei.. hehe~

      BalasPadam
    3. huhuhuu..
      sabar je lah kan..
      =)

      BalasPadam
    4. hehe..tape..tape..menang kalah adat main.. yg penting,kuasa orang timur~

      BalasPadam
    5. >> Nadia Mashuri:

      a'ah, hehe..
      adat perlawanan, asalkan
      permainan tu bersih, kte tima jep
      pape kputusan :)

      BalasPadam
    6. >> MerLe:

      Timur da mnggegar dunia bola sepak
      di Malaysia :)

      BalasPadam
    7. hahaha.. xdela.. :D

      btway, blog zara lagi satu awk dpt bukak tak? sebab tukar link hari tu.

      - http://kabusvanilla.blogspot.com/

      BalasPadam
    8. >> Cik Zara:

      lorh.. ta gtw pn ea,
      k2 nnt kte g mrewang kt sne,
      hhehe~

      BalasPadam
    9. As Salam,

      sy penyokong Nogori melahirkan rasa gembira atas kemenangan Terengganu..wahaha!~ ;p

      tapin kesian pemain kelantan yg jaringkan gol sendiri tu,kaw2 kna kytuk kat fb..ish3..org kita skunk ni..

      BalasPadam
    10. >> Wyna Nubies:

      wassalam..
      nk wt cmane kn, dh tkdir camtu..
      nk kutuk nk sorak pn tade mkna da,
      yg pstiny kte brterima ksih sbb
      dorg, kte dpat cuti :)

      BalasPadam
    11. frust !!nilah dikatakan xde rezeki namanya..T____T

      BalasPadam
    12. >> d_LA:

      agak kecewa tp kte redha dgn
      kekalahan, fairplay :)

      BalasPadam
    13. >> Admin Blog PAS Bera:

      hehhe smemangnya sy sdg bercuti :)

      BalasPadam
    14. oh ahsfantasy ore kelate upenye..hehe
      same cm saye ;)

      BalasPadam
    15. >> cikpinky:

      ehehhee..
      adik bradik ruponyo kito..

      :)

      BalasPadam
    16. ho..tu la psl..slme ni follow, xtau pulop ore klate..btw, cikgu ke? or bakal cikgu?hehe...xdop chatbox r..tulis cni la..;P

      BalasPadam
    17. Hoho... xdek rezeki Kelantan nak menang...

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728