Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Blog Menghina Islam (Blog Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara)

    Lepas lunch, Jenguk Facebook. Nampak kat wall Ashia, tentang penghinaan terhadap Islam. Menurutnya, tu merupakan blog kedua blogger tersebut selepas blog pertamanya dihapuskan oleh SKMM. Serius, kalau jumpa siapa pemilik blog hina ni, ikat kat tiang letrik, rejam sampai mati! Tak mampu nak komen lebih tentang blog gila tu. Harap-harap dapat tindakan yang segera daripada SKMM dan pihak berkuasa.

    P/s: Kecewa.

    23 ulasan:

    1. dah pernah tgk blog ni dulu.
      memang keji
      tapi momoy rasa awak patut remove gambar-gambar dalam post awak nih
      tak perlu paste gambar tu dalam sini

      Korang pernah main game ni?"
      Katak Puru boleh dimakan???"

      BalasPadam
    2. >> .::: Princess MOMOY :::. :

      nei 2nd blog die moy..
      okay t kte delete~
      thanks moy..

      BalasPadam
    3. salam~

      dah bce dah blog dye tu dulu. memang dye kutuk habis2 r sal Islam. Ish2. hmmm.. :(

      BalasPadam
    4. aishhhh..apa kes la ni..

      BalasPadam
    5. ajim gok bc blog mokcik ni..meme xptt la.

      BalasPadam
    6. >> Cik Zara Hannan:

      tu la, kaw2.. mmg jaru xde insuran
      la dak tu.. bkan makcik sbnrny,
      bdak2 ag tu..

      BalasPadam
    7. >> MerLe:

      nei kes cari pasal..
      huhuhu~

      BalasPadam
    8. >> ♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥:

      Tulis tak pakai otak~

      BalasPadam
    9. mentaliti kelas ke 3. astafirullah alazim...

      BalasPadam
    10. >> wawamagic:

      huhu nei bkan klas ke-3 wa,
      nei yg xdak klasifikasi, fius trbakar~

      BalasPadam
    11. isk isk, terok betol
      astagfirullah =.=

      BalasPadam
    12. padam link ke blog dia tu....

      saya serius...

      BalasPadam
    13. >> NUR AIN AZMAN:

      skit ati kte nengokny kn..
      :(

      BalasPadam
    14. >> Pendekar Berkuda

      ok pendekar.. i'll..
      thanks..

      BalasPadam
    15. prnah jumpe blog hina islam, tp indonesia punye.. skit hti bace

      BalasPadam
    16. >> Budak kuat makan:

      tu la dear, sgt2 mnyakitkan hati :(

      BalasPadam
    17. >> ahsfantasy24:

      harap2 gile la..
      klw x, tnggu jek azab nnt..

      BalasPadam
    18. ermm..try jugak bukak 2nd blog dia tu haritu..tapi x le..ingat kan dah kena delete jugak..de lagi rupanya..haishh

      BalasPadam
    19. >> NuReLLe:

      uhuhu.. tu la, spatutnya jejaki la
      pemilik blog tu, klw stkat ban blog,
      sok luse die wt blik..huhu~

      BalasPadam
    20. dunia akhir zaman dah dik... :(

      BalasPadam
    21. >> cik mas:

      moga2 kita dijauhkan~

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728