Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Adinda Evans Bangga Mengaku Sudah Main dan Tiada Dara

    Okay bila dah jarang blogging, ada banyak benda yang saya terlepas pandang. Pagi tadi lepas hantar Ieyda Achieda ke terminal bas, beli Harian Metro. Bila masuk muka surat 27, terpampang tajuk 'Bangga Hilang Dara, Remaja Berusia 14 Tahun Buat Pengakuan Di Interet Terima Kecaman Ramai'. Eh, ni pasti ada kaitan dengan blog dan blogger! Ya, dia seorang blogger, Nadia Elliza / Lee Milano' a.k.a. Adinda Evans.

    Kisah ni bising kat media sebab kes ni berlaku pada remaja bawah umur. Adinda Evans ni pelajar tingkatan dua, budak Puchong. Kalau betul, harap-harap ada ruang dan kesempatan untuk memperbetul keadaan pada sisa umur yang masih ada. Kita bukan sesiapa untuk hukum dia kan?

    Blog dia? Nah, alamat blog Lee Milano'. Nafsu membaca turun mendadak apatah lagi nak kena terang mata baca blog Adinda Evans tu. Dah siap masuk Harian Metro, tapi rupa-rupanya tu hanyalah Viral Marketing untuk filem pertama Obefiend Network yang berjudul Aku Dah Maen  yang dicetuskan oleh Amir Maharaja Lawak

    Hahaha, memang lawak! Kalau betul ni hasil tangan Amir Maharaja Lawak, memang kamu hebat sebab dah buat blogger tu popular, blog tu ramai pengikut, wartawan tersentak, polis-polis terpinga-pinga dan orang kementerian kebingungan. Malas nak buat kesimpulan, bila dah jenguk blog-blog yang tulis pasal ni, pandai-pandailah buat konklusi sendiri ya teman-teman.

    P/s: Cakap siang pandang-pandang.

    30 ulasan:

    1. erm..baru je bukak blog dia 2minit yg lpas sbb my fren ckp die de da update sumthing..what i can conclude is..she is just an under age girl witout a brain..noktah!

      BalasPadam
    2. link blog dak tu btol kew? =.=

      BalasPadam
    3. >> NuReLLe:

      uhu.. ta psti la sayam..
      de yg ckp gimik, de yg ckp betul..
      huhuhu~

      BalasPadam
    4. >> waeda alias:

      uiks sorry..
      nei link die syg~
      http://milanomonstaa.blogspot.com/

      BalasPadam
    5. wow! dh lama x masuk blog ni. haha

      i try msuk blog dia tp xdpt. fanpage dia kat fb pun stated as no post. so, i x taw apa2. slalu dgr nama dia lately tp x amek tau apa. bila ahsfantasy post ni baru lah rasa nak amek tau. haha

      BalasPadam
    6. >> Mikah Lurima:

      hehe tu la, org tu smbong sgt,
      da jarang mai cni~

      kte xg lak fb die,
      tp blog die ok jep..huhu~

      BalasPadam
    7. dapat masuk paper uols.seronoklah dia

      BalasPadam
    8. >> Rozuan Ismail:

      uhu.. xpstila apew yg die rase~
      (6_6)

      BalasPadam
    9. yg pasal amir raja lawak tu, hanyalah rekaan semata...yg sebenarnya, tu mmg btol2 blog budak tu...xde kaitan ngan amir rajalawak....ade yg reka2 citer kp cm tu...diorng wat brgurau bnde2 cm ni...ianya BUKAN GIMIK...tp BETOL2...xcaaya, g baca blog dak tu...

      BalasPadam
    10. sama la ila....ila xtahu pape pun..yala dah xberblog sejak berukband lembab...

      bila bca blog org..ila jadi blur la..xsangka betul la...terkejut sgt2 sal budak tu..aiya...

      BalasPadam
    11. aku dah masuk blog dia..ini betul-betul ke main-main atau dah kena main atau aduh..

      BalasPadam
    12. aku dah masuk blog dia..ini betul-betul ke main-main atau dah kena main atau aduh..

      BalasPadam
    13. pnh dgr je tp x pnh baca so xtaw cite yg sbnr..

      BalasPadam
    14. >> Cikgu Suraya:

      mcm tu la yg kte pham ny ckgu..
      adui kesiannye.. harap2 die berubah~

      BalasPadam
    15. >> HonEyBuNNy:

      huhu da ktinggalan kte,
      kekangan liputan celcom, he2~
      sabor je la ila :)

      BalasPadam
    16. mcm2 la budak zaman sekarang ek

      BalasPadam
    17. kita ada bace blog adik ni..haha..kelakar gak baca blog dia..tp dia sangat berani lah..huhu

      BalasPadam
    18. >> ♥ LULU ♥:

      huu tu la, xtrcapai dek akal kite
      nkpk sal dorg..adui~

      BalasPadam
    19. >> Ila Aqilah:

      berani xkena tmpat~
      huhuu~

      BalasPadam
    20. takkan benda siyes ni nk wat gimik kot? adess.. kompius2..

      BalasPadam
    21. adoii...cerita mcm ni pon nk cerita kat dalam blog ke..kalau boleh biar laa bahasa yang manis dibaca oleh orang..tapi tu laa nak ckp byk pon x boleh sgt kan..biar dia dengan hidup dia cmtuh

      BalasPadam
    22. >> Solihin Zubir:

      tp skrang ta mcm gmik
      da.. da mcm betol2, huu sne ea?

      BalasPadam
    23. >> Liza Razak:

      meby die blum matang, die meby
      bangga ssama mereka tp xthu yg die
      akan dikecam mcm nei, hrap2 remaja
      yg lain jgk sedar~

      BalasPadam
    24. ishh...tkut rs..moga dia cpt2 sedar.. gimik atau x, ni bkn benda main 2..

      BalasPadam
    25. >> MerLe:

      takut bila mnenangkan generasi
      akan dtg... huhu~

      BalasPadam
    26. eh gimik je ke..
      tapi gimik yang melampau neh..
      eisy2

      BalasPadam
    27. alamak . terlepas pulak cerita nih . baru stalker2 . haha . ketinggalan sikit -_-

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728