Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Keputusan Peperiksaan Teori Pegawai Teknik KOAM April 2011

    Dalam suasana nafas yang belum lega selepas pulang daripada praktikum bulan lalu, setibanya di kampus perlu menghadiri kursus Teori Pegawai Teknik KOAM seterusnya menduduki peperiksaan seperti kebiasaaan. 


    Hari ni dikhabarkan pula tentang keputusan yang telah dikeluarkan. Seramai 3350 calon telah menduduki peperiksaan tersebut dari seluruh Malaysia, hanya 41.8% yang lulus manakala selebihnya gagal.

    Alhamdulillah, meski bukan di takuk cemerlang, tetap juga lulus, setimpal dengan apa yang diusahakan. Tahniah buat rakan-rakan yang lulus dan lulus cemerlang dalam peperiksaan tersebut! Bagi yang belum berjaya, peluang akan datang insyaallah akan tiba.


    Kepada mana-mana calon yang ingin menyemak keputusan kalian, sila layari laman scribd melalui talian: http://www.scribd.com/doc/54952644/Keputusan-Peperiksaan-Teori-Koam-2011


    P/s: Sedang risau memikirkan tentan Kursus Kejurulatihan Badminton BAM yang akan menjelma dua hari lagi. Semoga segalanya dipermudahkan.

    13 ulasan:

    1. alhamdulillah...
      lulus....
      macam susah je exam ni...
      xsmpai separuh yang lulus exam ni..

      BalasPadam
    2. tahniah semua. keputusan yang setimpal dengan usaha :)

      BalasPadam
    3. >>.:hana hazel:.:

      thanks pngunjung khrmat :)

      BalasPadam
    4. >> Mohd Ridhuan:

      huhu susa nk ckp la wan..
      mngkin nsb jgk kot. huhu~

      BalasPadam
    5. koam susah nak lepaslah..isk :(
      tak lulus pun

      BalasPadam
    6. >> Ila Aqilah:

      a'ah, soalan die macm2 kuar..
      men hntam je, lulus pn kkdh nsb je,
      hukhuhuhu...

      BalasPadam
    7. banyak nya akak kena ambik kursus ye..

      BalasPadam
    8. tahniah... :)

      kak yu ipg mana eh dlu?

      BalasPadam
    9. >> dayang:

      a'ah syg, 2 ari..
      huhu~

      BalasPadam
    10. >> Hansyirah Takezur:

      thanks syg..
      dulu dan kini, afzan ^^,

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728