Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Bila Harus Kamu Menyakiti


    Seringkali dalam hidup kamu akan didepani dengan jalan yang bersimpang siur, ia berkaitan dengan pilihan, dan kamu harus memilih. Sejujurnya, mungkin kamu lebih cenderung memilih jalan yang mudah tanpa sebarang kesakitan dan selamat. Jauh sekali mencipta konflik atau menyakiti hati yang lain. Namun ada ketika kamu harus berbicara, menyakiti. Sakitilah bila hanya jalan itu yang mampu menghalang yang disakiti berterusan sakit hingga ke mati. Kamu harus jujur!

    P/s: Aku akui, memilih itu adakalanya terlalu sukar!

    20 ulasan:

    1. dalam maksud entry ni.. heHe

      BalasPadam
    2. >> ejulz:

      erk.. na de, cetek jep,
      hehhehe~

      BalasPadam
    3. memang diakui jalan2 sekarang memang bersimpang siur. huhu

      Lee Chong Wei Juara Di Terbuka India

      BalasPadam
    4. huhuh aah lah dikk mendalam betul :)

      BalasPadam
    5. >> cikguden:

      hhuuhu kte kne blajar memilih..
      ^^,

      BalasPadam
    6. >> ieda:

      uhu..cetek jep kak~

      BalasPadam
    7. pilihan di tangan kita.. samada nk jaga hti sendiri @ jaga hati org lain.. klu nak jg hti org,make sure diri kita kuat utk tanggung.. tapi jgn lupa pd diri sendiri.. klu lebih dr thp keupayaan kita, sngat sakit..

      BalasPadam
    8. pemilihan adalah merupakan satu proses..memang payah kan..hehehe

      pilihla yg terbaik...wat solat istikarah

      BalasPadam
    9. biar sakit sekarang..jgn sakit dikemudian hari..lagi lama disimpan..lagi dalam lukanya...lagi tggi kite terbang...lagi sakit klu kalu kite jatuh...

      BalasPadam
    10. Kadang-kadang nak buat pilihan pun kena korbankan rasa hati sendiri. huhu..sakit..sakit..

      BalasPadam
    11. hidup kalo straight sgt kdg2 bodan gak..tp jgn gi saje cari pasal dahla kan..hehe..jd buatlah pilihan sebaiknya..rintangan ttp ada sebenarnya

      BalasPadam
    12. >> MerLe:

      hmm tu yg susa kak,
      nk wt pilihan..

      BalasPadam
    13. >> cikceriacorner:

      insyaallah..
      thanks syg :)

      BalasPadam
    14. >> Mesin Taipku:

      tu la, klw mcm laptop kn sng,
      empty recycle bin, terus padam~
      huhuhu~

      BalasPadam
    15. >> nanie:

      hmm sme2 kte doakan,
      moga2 kte xtsalah pilih~
      >_<

      BalasPadam
    16. >> d_LA:

      tu la yg org ckp wane wrni khdupan ea?
      harap2 kte msih bhagia wlawdlm derita~
      ^^,

      BalasPadam
    17. >> LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™:

      kalbu yg trdalam ea kak?
      hehehhe~

      BalasPadam
    18. jangan bercinta..err.senangnya

      BalasPadam
    19. >> A'IM:

      errr,..
      klwla ssng tu..
      :P

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728