Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Makwe Baru Bekas Kekasih Aku Baca Blog Aku!

    Hey! Bajet ada kekasih? Kalau betul pun, jangan terlalu menunjuk boleh tak? Tergedik sana tergedik sini, nanti bila dah putus, nah kau bergedik tepi longkang!

    Tajuk macam bangga semacam? Tidak, cuma saya ingin menghargai. Memang saya buat blog ni untuk mengatur apa yang melintasi ruang minda, untuk bacaan saya sendiri dan sesiapa sahaja yang berkeinginan untuk baca. Kalau tak nak orang lain baca, lebih baik saya taip dan simpan ketat-ketat dalam My Document saja, lebih senang bukan? Terima kasih sebab kamu telah menyumbang kepada peningkatan UV saya.

    Barang lepas usah dikenang.

    Sudah-sudahlah memusuhi saya. Awak sangat cantik bila senyum! Jangan masam sangat, nanti Kak Limah pun nangis tengok. Dan tak payah nak jeling-jeling sangat, bimbang nanti juling. Tenang-tenang, jangan anggap orang lain macam kamu, kakak,

    P/s: Kalau kita jenis yang pelahap, jangan anggap orang lain pun macam tu.

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728