Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Makwe Baru Bekas Kekasih Aku Baca Blog Aku!

    Hey! Bajet ada kekasih? Kalau betul pun, jangan terlalu menunjuk boleh tak? Tergedik sana tergedik sini, nanti bila dah putus, nah kau bergedik tepi longkang!

    Tajuk macam bangga semacam? Tidak, cuma saya ingin menghargai. Memang saya buat blog ni untuk mengatur apa yang melintasi ruang minda, untuk bacaan saya sendiri dan sesiapa sahaja yang berkeinginan untuk baca. Kalau tak nak orang lain baca, lebih baik saya taip dan simpan ketat-ketat dalam My Document saja, lebih senang bukan? Terima kasih sebab kamu telah menyumbang kepada peningkatan UV saya.

    Barang lepas usah dikenang.

    Sudah-sudahlah memusuhi saya. Awak sangat cantik bila senyum! Jangan masam sangat, nanti Kak Limah pun nangis tengok. Dan tak payah nak jeling-jeling sangat, bimbang nanti juling. Tenang-tenang, jangan anggap orang lain macam kamu, kakak,

    P/s: Kalau kita jenis yang pelahap, jangan anggap orang lain pun macam tu.

    35 ulasan:

    1. KALAU TAK NAK PEDAS,MAKANLAH GULA,TAPI JANGAN LEBIH2 TAW,NANTI KENCING MANIS SAP NAK JAWAB..HUHU

      BalasPadam
    2. amboi tajuk entri n isi entri sentap gtu....hahaha...sy punyer blog pon pernah jd cmtuh....tp bukan gf br x-bf yg bacer...tp x-bf tuh yg bacer pastu komen pakai nama yg sy knal la...errrkkk~

      BalasPadam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      BalasPadam
    4. >> ^^nu[dd]yra^^:

      alamak2 sory menyentap, hehe pndai
      lak ea die wt fake profile.. byak
      mase tluang kot.. ^^,

      BalasPadam
    5. Mintok lada tu seulas ,khaih nak buat ulam..

      Top 10 negara sihat

      BalasPadam
    6. >> SnowQueen:

      eii ajk xiklas! :P

      BalasPadam
    7. >> Miecyber:

      erk.. nk msuk toilet pn kne byar,
      nk lada pn byar la.. :D

      BalasPadam
    8. hahahah
      tapi kan.. pedas tu sedap la sis,nak pulak buat sambal belacan!

      BalasPadam
    9. klu nk bace suke2 x kesah la jgk.. tp klu smpai carik gaduh.. mmg carik nahas di situ.. huhuhu..^_^

      BalasPadam
    10. buleh jadi slim makan pedas pedas ni macam korea dan siam

      BalasPadam
    11. sabo je la....
      org jenis x yakin pd diri sdiri mmg camtu...takut pd pesaing yg x wujud..

      BalasPadam
    12. >> me suya:

      hehehe..tp klw klantanease mcm
      owg nei ag suke yg manis:*

      BalasPadam
    13. >> gadis melayu:

      nei bkan suka2 syg,
      nei siap mngutuk mngata kt blakg,
      mmg die xdak keje kot, hehe~

      BalasPadam
    14. >> b.r.u.t.a.l.s.o.l.o:

      hehe ingat nk amalkan,
      tp xdaya sbb asek skit perut :)

      BalasPadam
    15. >> Cik SHiNJU:

      tu la..susa gak bile tlajak cun nei,
      hahaha.. ^_-

      BalasPadam
    16. wah3 tak tahan tajuk blog~~
      gempak bnyi hehe =D

      BalasPadam
    17. wah3 tak tahan tajuk blog~~
      gempak bnyi hehe =D

      BalasPadam
    18. die saje nak tau ape lebihnya kamu dari die kot..haha

      BalasPadam
    19. tajuk yg hot...
      patut ada gambo cili...i loikes

      BalasPadam
    20. saja je tu..nak kenal kamu dgn lebih dekat aka nak tgk kot2 kamu berhubung lagi tak dgn bf die tu...^_^

      BalasPadam
    21. orang camne...dia ada dua kmungkinan niat je..satu..niat dia baik...saj2 nak mjengah blog kita nie...kedua..dia takut pada bayang2 dia sendiri...huhu...dia takut kalo2 kita still ada tfikir psl ex kita a.k.a bf dia..huhu...jadi dia sntiasa mmerhatikan kita...jeling2 mata juling..benci spesis camne....

      BalasPadam
    22. huhu..sabar je lah kan..huhu

      BalasPadam
    23. >> sea_lavender:

      alamak.. xde niat pn syg, hehe

      BalasPadam
    24. >> Mira Amirudin:

      huhu meby la..
      die byak mse trluang ^^,

      BalasPadam
    25. >> LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™:

      hehe syg ah kt k'D!!
      mwahhhh...!

      BalasPadam
    26. >> Sabihah:

      erk..huhu die da buat kawalan
      ktat da kot kt pkwe die tu.. ^^,
      klw xde kprcyaan, bek xya bcinta kn..
      uhk3~

      BalasPadam
    27. >> misz athiqah:

      huhu tu la kak.. kne bsangka baik kn,
      mnusia nei byak ngat spesies yg xdibukukan..
      hehehhe~

      BalasPadam
    28. >> Ila Aqilah:

      iyew.. thanks syg ^^,

      BalasPadam
    29. dia tu minat kat ayu sbnrnye..hehe

      BalasPadam
    30. kalau baca saje xpe tp kalau siap jaja cite n kutuk2 tu yg x bestnye..rs cam xde privacy je kan..

      BalasPadam
    31. dtg ronda kat sini :) sambil baca entri ...

      BalasPadam
    32. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      BalasPadam
    33. lada tu nmpak sdapp. serius suka lada hehee :D

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728