Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Karnival Sukan Wanita Ke-4

    Dalam kesibukan di sekolah, teringat banyak program luar yang selalu mengisi ruang waktu sewaktu dahulu.. Paling terkini, Karnival Sukan Wanita Kali Ke-4 di IPG Kampus Bahasa Antarabangsa hasil kerjasama Malaysian Masters Athletics Association (MMAA), KBS dan IPG Kampus Bahasa Antarabangsa 5 Mac yang lalu. Rindu.

    Program ini dikelolakan dengan tujuan meningkatkan kesedaran dalam kalangan kaum wanita bahawa adalah penting untuk mereka menjaga kesihatan dan kecergsan diri supaya dapat menjamin kesejahteraan keluarga.

    Antara aktiviti menarik telah dijalankan sepanjang karnival ialah senamrobik, ceramah kesihatan, bola jaring pakaian beragam dan larian lebuh raya 5km. Y.Bhg. Datuk Rektor IPGM telah melepaskan setiap kategori larian dan juga telah menyempurnakan acara penyampaian hadiah pada petang tersebut.

    P/s: Akan datang, Jamboree di Jengka, tak sabar menunggu, namun pasti akan sayu untuk meninggalkan sekolah Kebangsaan Budu yang sangat memikat hati!

    30 ulasan:

    1. >> storyfromme:

      haha.. mcm mak minah da tu,
      maen ntboll kai kbaya..huk3

      BalasPadam
    2. wah mcm menarik tgk perempuan main bola jaring pakain beragam.. jengka?? boleh tgk ker??

      BalasPadam
    3. hoho kak yu.. dah tggl skolalama pon still aktif bersukan..cayalah.. :)

      BalasPadam
    4. >> MR. SYAH:

      jamboree kt jngka 13 april nei,
      syah duk area jngka ea? :)

      BalasPadam
    5. >> Hansyirah Takezur:

      erk.. huhu isi2 msa yg ade syg :)

      BalasPadam
    6. moga sentiasa yang terbaik cikgu.

      BalasPadam
    7. best nye bsukan. dah lame tak bersukan . adoih ..

      BalasPadam
    8. waahh! de jamboree skali.rindunyer nak ikot.dlu kat skola slalu ikot.nak ikot2!haha

      BalasPadam
    9. cam best jaa... heheheeh

      jom terjah sini
      http://shanasituaku.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

      BalasPadam
    10. wassalam...

      rindu nak bace blog ni... macam best jek pogrem u tu... u follow blog i tp sknk i dah private. so, kalau sudi lg nak bce sila bg email u kat email i k... ;)

      hakeem070990@gmail.com

      BalasPadam
    11. >> cik teynteyn:

      huhu.. kte nei pn da jrang bsukan,
      bdan da mcm tong drum da..huhu

      BalasPadam
    12. >> SitiNurIzzati:

      huhu jom! jmboree tutuk bdak2 bwah
      umo 18 thun, kte jdik pgwai xtvt
      jep..huk3

      BalasPadam
    13. >> Mikah Lurima:

      alamak..npe prvte? huhu xpe t
      i kg email :)

      BalasPadam
    14. karnival untuk lelaki bile lak...hehhehhe

      BalasPadam
    15. >> Mohd Ridhuan:

      erk..! hhehhee ntah :P

      BalasPadam
    16. eh eh..ipbarians here.. :)event ni sgt best..hepi ble korg enjoy event ni :D

      BalasPadam
    17. aslkm..mf ye komen x bkaitan dgn entri.
      nk bgtau awk di tag..jom tgk..

      http://ga-contest-segmen.blogspot.com/2011/04/jom-join.html

      BalasPadam
    18. ash ader menang x?kalo ader menang..nk adiah tu..hehe

      BalasPadam
    19. wahhh..mesti meriah...alief suka tgok suasana meriah..:P

      BalasPadam
    20. salam
      menarik menarik napa awak tak sms gua sedas dua..mesti ada wanita ciri makwe makwe

      BalasPadam
    21. bestnye..tu main pakaian beragam ke??rindu kat sekolah tetiba..hehe

      BalasPadam
    22. bagus lah...penyakit datang tak tunggu usia tua.

      BalasPadam
    23. chomelle gle siap de pakaian beragam bagai..:)))

      BalasPadam
    24. >> bella bellitos:

      alamak2..npe xgtw awal2?
      lw x leyh jmpe, hehe..

      BalasPadam
    25. >> ~hAKim ZaiLAn~ :

      hehe yewp :D

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728