Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Hassan Skodeng (blogger) Dilepaskan Oleh Mahkamah

    Selepas balik dari Pantai Irama dengan My Love, Dayu, Irfan dan Ikmal tadi baring-baring, bosan, buka laptop, hadap MyMetro. Wah, ada blogger diheret ke mahkamah! Itu cerita beberapa bulan yang lalu, namun kini beliau telah dilepas tanpa dibebaskan oleh Mahkamah Sesyen. Eh, macam mana tu?

    Siapa? Hassan Skodeng! Mana nak jumpa? Kat blog Nose4news! Kenapa sekarang baru saya tahu? Mungkin sebab Encik Hassan kita ni menulis dalam Bahasa Inggeris, cikgu bahasa Melayu macam saya ni kurang tertarik untuk menjelajah ke sana. Haish!

    P/s: Rasa macam nak cari pakwe peguamlah pula. Haha gatal!

    18 ulasan:

    1. kesimpulannya, jaga bahasa dan entry kita dengan baik supaya tidak disalah erti oleh pihak lain.

      BalasPadam
    2. ayt last skali bes ! nak cari suami lawyer tuuuuu . HHAHAHA :)

      BalasPadam
    3. huhuuu..
      bahaya juga ni sampai masuk mahkamah..

      BalasPadam
    4. ermm ooo dia nie .. ada jugak dgr kes dia nie ...

      BalasPadam
    5. apa kes dia ni? erm.. dia buat salah pe ash?

      BalasPadam
    6. mana bloglist blogger baru? hmmm...

      BalasPadam
    7. >> storyfromme:

      yewp stuju.. tulis ngn hati,
      tapis ngn akal :)

      BalasPadam
    8. >> Nadia Mashuri:

      huhu.. femes jap^^,

      BalasPadam
    9. >> ieda:

      huhu.. kat malaysiakini
      n metro kak..huhuuuu~

      BalasPadam
    10. >> Anati Soki:

      isu earth hour n TNB syg..
      huhuhu~

      BalasPadam
    11. >> Saiful Nazmi:

      join kat:
      http://www.ahsfantasy24.com/2011/02/jom-join-bloglist-blogger-baru.html

      tgk kt:
      http://gengbloggerbaru.blogspot.com/

      BalasPadam
    12. hwehe...ckg BM rupenye. sy bakal ckg english

      BalasPadam
    13. wahh..tak sangka blogger bolehmasuk makhamah gak.so,hati2 dalam penulisan kita dalam blog..huhu..nak cari pakwe peguam ke??doctor tak nak ke??alief bakal jadi doctr 3 tahun lagi...hahaha.gurau je

      BalasPadam
    14. >> .:rizaL:.:

      hehheennt ajrkan sye bhsa mat
      saleh k, hee :)

      BalasPadam
    15. >> Cempaka R.Minta:

      hye cmpaka, lame xjmpe :)

      BalasPadam
    16. >> aLieF si Muncung ManiS:

      haha..alamak2 ley than nei..
      bile bleyh anta resume ea?
      hehe :P

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728