Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Kecelaruan Identiti: Tolong Komen Kejap!

    Kalau ada yang perasan, sejak sebulan yang lalu blog saya ni selalu bertukar-tukar template. Kejap pink, kejap ungu, kejap hijau.. Alih-alih hijau juga. Pening. Makin diselidiki, makin banyak yang mengganggu fikiran. Berat? Rasanya memang dah berat hampir-hampir obesiti. Saiz dah mencecah 113 KB, dan masa load pun meningkat. Macam mana nak tahu? Sila timbang di: Penimbang Blog/Laman Web.

    Teman-teman yang kacak jelita, cuba bagi komen, kritikan, saranan, cadangan atau kutukan yang membina untuk tuan tanah tentang blog ni boleh? Jasa kalian amat dihargai. Sayang kalian ketat-ketat! Mwah!

    22 ulasan:

    1. kalo cam dla ni mmg xleh taruk kaler banyak2 sbb biaselah gune encek berukbeng ni kene ikut mood beliau..tp dla rs blog ahs ni xla berat sgt sbb dla leh bukak ni, stgh tu msti ade yg x abes load.x reti la nak bg cdgn sbb taste lain2 kan..dla ni minat simple jer, latar putih jer..huhu

      BalasPadam
    2. he3..kite dahlah ting tong ni tgh demam..sggh sini bertukar-tukar color ingatkan mata kite yg dah ting tong he3..erm..kena tya pdpt rakan2 ni...kite?ok aje apa2 color pun janji dpt bc n3 he2..

      BalasPadam
    3. salam
      'kecelaruan identiti' ingatkan apa tadi...

      BalasPadam
    4. hahaahah.... kita serupa.... heheheh.... tp trex ok lagi kot... cuma title... sedang mencari identiti je... hihihihih

      BalasPadam
    5. ni pun comey dh..simple tapi nice..

      BalasPadam
    6. yang ni pun dah comel dan ringkas...:)

      BalasPadam
    7. >> d_LA:
      huhu.. tu la cyg, dlu blog kte glap,
      nei org complain suh kc cerah, kte
      gne kaler puteh, hehe..

      >> ||aLeaSaRa||:
      hehe.. thanks lea.. kmu sgt spoting!
      :)

      BalasPadam
    8. >> mR.sYaH:
      blog ICA ag cun kaler kuning..hehe

      >> Cikgu Den:
      salam kmbali.hehe blog yg celaru
      identiti, bukan tuan blog, :D

      BalasPadam
    9. >> athirah:
      identiti agk celaru gak ea?
      k2 jum sme2 mncari identii, hehe..

      >> MiMie AddNin:
      thanks sis:)

      >> Miss Yaty:
      thanks dear :D

      BalasPadam
    10. nampak mcam ok dah..warna hijau lagi ok daripada biru ..walaupun biru selalu menang..

      BalasPadam
    11. pandangan peribadi saya, mata ni lebih selesa dengan yang sekarang ni.. background putih dengan tulisan hitam..kominasi hijau+putih ni ok sgt dah.. :)

      dari segi 'keberatan' blog ni pula rasanya kamu memang dah guna basic widget je kan? mungkin saiz tu besar sebab kamu gunakan 3rd party template..cuba compresskan template yang kamu guna dengan cara ni--> Ringankan Blog compress CSS: Tips lajukan load page tanpa buang widget

      kalau nak saiz kecil, guna basic template daripada blogger je lah.

      P/s: rasanya dah ok blog ni..:)


      UPDATE!
      Pelajar Malaysia di MESIR akan di bawa pulang
      Photoshoot di Taman Botani

      BalasPadam
    12. lorrhhhh !! igt kot celaru pasal apa la tadi. wat gempak ajer.

      BalasPadam
    13. ajim rse dh ok dh blog nie...cpt n simple.. xperlu widget byk2.. yang penting content yer k..(^_^)

      BalasPadam
    14. Ok ape blog ni..
      Kehijauan..
      I like so much.. *Teringat layout blog hijau dulu2..
      Widgets pun tak banyak, ok lah tu..
      Tak berat pun..
      Oklah..

      Latest entry : Fitnah Dalam Rusuhan di Mesir
      Latest entry : Misi Menyelamatkan Pelajar Malaysia di Mesir dan Hosni Mubarak Umum Berundur

      BalasPadam
    15. dah ok da ni..
      simple and nice..
      so, xmao celaru2 lg k..
      :)

      BalasPadam
    16. sis...
      saya suka template sekarang...
      simple je...
      masa load pun cepat je...

      BalasPadam
    17. yang ni dah cantik dah.. jgn keliru lagi tau..

      BalasPadam
    18. nak komen jugakkkkkk!!! haha

      errmmm... i start follow/baca mse tu warna ijau. sinonim dgn name... ahsfantasy... mudah nak ingat... simple! x tiru org laen. tsendiri... =)

      so, kekalkan warna ijau pown ok. nak tukar layout tu boleh... maksodnyer tukar style tp warna asal ijau tu kekalka sbg tema. ckop x? nak lg?

      ermm... yg skunk ni dah ckop ok. mudah... x yah buffering lame2... hehe

      ok, TQ!

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728