Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Terluka dipanah Impian yang didustakan

    Saat terkenang apa yang ditakdirkan untuk kamu, aku terlupa akan kesedihanku yang masih tersisa sendu. Aku tahu, kamu sedang terluka dipanah impian yang telah didustakan. Aku mohon semoga Allah menganugerahkan keindahan atas segala kepedihan yang dideritaimu. Teman, kegelisahan di wajahmu sentiasa membuatkan hati ini gusar. Aku sayang kamu, itu yang seharusnya kamu tahu.

    34 ulasan:

    1. hurm.. pesan dengan sahabat....

      " buktikan diri dan pada 'dia' .. dia bisa jadik lebih baik walau si 'dia' itu tiada"

      wish u luck dear... jaga sahabat mu.. jgn biar dia terus hanyut....

      BalasPadam
    2. moga ksh syg teman menjadi penguat pd dia yg kekecewaan..

      BalasPadam
    3. >> BuLat i2 CirCLE:

      lagu jiwa saya :)

      BalasPadam
    4. >> hestyrezyuda:

      thanks sis, jiwa ini jua harus kuat..
      >_<

      BalasPadam
    5. >> THE LEKAT LEKIT STORY:

      hope so dear.. (:

      BalasPadam
    6. jika benar sayang buktikanlah dengan sikap..

      BalasPadam
    7. >> Insan Marhaen:

      yewp tidak hanya pd kata..
      >_<

      BalasPadam
    8. sayang kawan
      buktikan
      mana tahu boleh lupus kepedihan lalu dan bina yang baru

      BalasPadam
    9. >> arep_lockermonth:

      hehe susa ngat nk lena smlam :)

      BalasPadam
    10. >> Awang Hafiz:

      tntang ssuatu dlam ssbuah pnghidupan..
      ^_^

      BalasPadam
    11. >> S..U..D..@..I..S:

      sntiasa cuba utk ke arah itu (:

      BalasPadam
    12. >> Nazz@Purple:

      mngarapkan di akhirnya begitu..

      BalasPadam
    13. >> Muallim Adham:

      makna buat yg mngerti..hhu

      BalasPadam
    14. nak ganti a samad said ke?? :P

      BalasPadam
    15. >> HaNTwO:

      ad gak cita2 tu, doa2kan ea,
      hehehhee~

      BalasPadam
    16. sayangilh mereka yg sentiasa bersama kita..

      BalasPadam
    17. smg hati itu lebih kuat & tabah.. ^_^

      BalasPadam
    18. ni sahabat ke pakwe ko? kehkeh...

      BalasPadam
    19. >> merahitujambu:

      klw u dtg, i akn ok..hehe :)

      BalasPadam
    20. >> bunga_ros:

      thank sis, insha-allah..

      BalasPadam
    21. >> wahida:

      klw 2-2 ley x??
      hehe euww~

      BalasPadam
    22. t'ingat masa i dulu gaduh2 dgn hubby..:P mcm ni la selalu gaduh2 kemudian rasa tak semangat..tp dalm hati memng rasa sayng tu tuhan je tau. tp, jd pmpuan jgn jual murah sgt, wat majok lama2 biar die merana..hihi

      BalasPadam
    23. >> saya:

      yewp, jgn jual mhal ngat, t xde owg beli, jgn jual mrah ngat, t kne lelong..hehe~

      BalasPadam
    24. btl1000x..=)

      nk kngsi sket..dulu ngn hubby b4 kawin jual mahal sgt kat die..smpai nmpk dah kekdg dia give-up..:P cuma bgusnya hubby setia sgt2..gaduh mcm ne pun die akan cri semula..hihi.. tp, dulu pun masa gaduh2, salah i jugak tak nak dgr btul2 pnjelsn dpd hubby..pk perasaan sndri je... yela..org kalo mrah mana nak dgr ckp sape2 kan..pk sndri je btul.. tak pasan hubby pun bnyk mkn ati tp die diam2 je..pas kawin bru die cte sume..pastu rasa ksian pulak kat hubby bla kenang2..huhu

      tp, jgn risau..kalo that guy mmg btul2 ikhlas syg u die akn usaha tuk menangi hati u smula..msa tu jgn la bwat lelong pulak!..hihi.. kte owg pmpuan biarla cri yg btul2..setia pling pnting..dia ada wktu tlg kte ssah ngn snang..nak kwin bkan untk nak cerai2

      ops..sorry t'kmen pnjng pulak..hihi.. nice lah blog u..i suke baca cite2 u dlam ni.. =)

      BalasPadam
    25. "Saya"..

      wah sungguh seronok membaca cerita anda.. sgt teruja membacanya... begitu la asam garam berumah tangga.. pihak adik2 yg sedang mencari persediaan amat menanti nasihat sebegini.. thnx

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728