Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Senarai Pemenang Anugerah Juara Lagu Ke-25


    Waktu kecil dulu memang satu kebanggaan bila dapat tengok Anugerah Juara lagu sampai habis then pagi esok bersembang dengan kawan-kawan dalam kelas pasal tu. Tapi sekarang mood tu dah berkurangan akibat kekangan masa. Semalam terlalu sibuk dengan tugasan yang tertangguh, dapat tahu keputusan pun kira okay dah. Kalau tak ambil tahu langsung nanti orang panggil kita katak bawah tempurung pula kan?

    • Pesembahan Terbaik : Hanyut – Faizal Tahir (RM 10,000 dan trofi)
    • Vokal Terbaik : Noktah Cinta – Hafiz AF (RM 10,000 dan trofi)
    • Tempat Ketiga : Noktah Cinta - Hafiz /Ajai/Sheikh Qalam (RM 12,000 dan trofi)
    • Tempat Kedua : Drama King – Meet Uncle Hussin & Black (RM 15,000 dan trofi)
    • Juara : Tolong Ingatkan Aku - Ana Rafali (RM 35,000 dan trofi)
    Orang kata, lagu-lagu persembahan jauh lebih best daripada lagu-lagu yang dipertandingkan, betul ker? Jangan frust tertonggeng pula kalau artis pujaan kamu tak menang, dia bukan belanja kamu makan pun kalau dia menang okay. stay cute, peace...!

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728